Werken bij Overstappen.nl - Overstappen.nl

Partner worden

Gun jouw klanten ook de laagste vaste lasten

Meerwaarde voor jouw klanten bieden was nog nooit zo makkelijk. Integreer de service van Overstappen.nl in jouw dienstenpakket en biedt je bezoekers een extra besparing die kan oplopen tot € 950,- per jaar. Check de mogelijkheden en de bijbehorende vergoedingen hieronder. Zie je zelf andere mooie kansen? Neem dan contact met ons op. Alles is mogelijk!

Affiliate worden

In principe kan iedereen, na goedkeuring, affiliate worden van Overstappen.nl. Je wordt dan beloond per afgesloten contract. Hiervoor kun je onze vergelijkingsmodules ook integreren op je website. We optimaliseren deze tools continu. Je kunt daardoor altijd rekenen op hoge conversiecijfers. Omdat ook onze CPS-vergoedingen aantrekkelijk zijn, heeft inmiddels een groot aantal partners de weg naar onze vergelijkingstools gevonden. Affiliate worden? Meld je dan aan voor onze affiliatecampagne via Awin.

Onze producten

icon

Reflinks

Laat klanten via onze vergelijker overstappen met een persoonlijke referentielink en krijg uitbetaald per goedgekeurde sale.

icon

I-frames

We hebben een module die volledig is te customizen naar jouw website. Een eigen bedankpagina, unieke filters, kleurpallet en custom widget. Beschikbaar vanaf minimaal 25 klanten per maand.

icon

API koppeling

Informeer naar de mogelijkheden! Je kunt hiervoor contact opnemen met partnerships@overstappen.nl

Wat jij eraan overhoudt

Overstappen.nl ontwikkelde zelf twee vergelijkingstools: een voor energie en een voor autoverzekeringen. Met het aanbieden van onze vergelijkers creëer je meerwaarde voor je klant én ontvang je zelf een aantrekkelijke vergoeding. Voor de exacte vergoedingen kun je contact met ons opnemen.

Reflinks

Door het aanmaken van een speciale link naar onze website, kunnen wij registreren wie jij naar onze website brengt. Als een bezoeker vervolgens overgaat tot een overstap, van welke categorie dan ook, registreren wij dat en ontvang je een vergoeding.

iFrames

Met een iFrame zet je een van onze vergelijkers op je eigen website en kunnen bezoekers daar overstappen van energieleverancier of autoverzekeraar. De vergelijker kan geheel naar je eigen huisstijl worden aangepast. Stapt een klant via jouw website over? Dan ontvang je daarvoor een vergoeding.

Systeemintegratie

Ook voor adviseurs in de financiële dienstverlening bieden wij mooie kansen. Door onze tools in jouw eigen systeem te integreren kun je jouw financieel advies uitbreiden met de laagste vaste lasten voor je klant. We gaan graag met je in gesprek om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Contact: Partnerships@overstappen.nl

Wil jij gebruiken maken van onze exclusieve service voor jouw klanten? Of heb je een ander idee voor een duurzame samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Mail: partnerships@overstappen.nl

Over Overstappen.nl

Overstappen.nl is niet verbonden aan welke aanbieder dan ook. Daarom maakt het ons niet uit welke aanbieder jij kiest, zolang het maar de beste deal voor jou is. Wij geloven dat vergelijken alleen kan als je volledig objectief én onafhankelijk bent.

Dagelijks zetten we ons in om de markt inzichtelijk en transparant te maken. Binnen het team hebben verschillende leden hun eigen expertise. Gezamenlijk houden we de markt in de gaten en kunnen we snel inspelen op veranderingen. Daardoor bieden we altijd een optimale klantbeleving en bieden we altijd de scherpste prijzen voor al onze producten.

Wil je meer over ons weten? Duik in ons verhaal.