Tom Schlagwein, onze Energie-expert | Overstappen.nl

Tom Schlagwein, onze Energie-expert

Maak kennis met Tom

“Hoi, ik ben Tom. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als energie-expert bij Overstappen is het mijn taak om jou van de beste energiedeals te voorzien. Hiervoor maak ik afspraken met energieleveranciers die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn energieteam zorg ik ervoor dat jij de meest actuele tarieven kunt vergelijken en op de hoogte bent van het laatste energienieuws. Zo weet je zeker dat je altijd de beste energiedeal hebt. ”

Tom Schlagwein,
Energie-expert

Tom’s Energiejournaal

Bekijk hieronder ons Energiejournaal waarin energie-expert Tom uitleg geeft over de huidige situatie op de energiemarkt. Hij bespreekt de hoogte van de gasprijzen, legt uit wat de de aangekondigde btw-verlaging voor jou betekent en hij geeft relevant energie-advies.


Tom in de media

De Telegraaf

Prijsplafond grote chaos: veel contracten energiebedrijven nog niet in orde

Energiebedrijven in Nederland hebben niet alle contracten voor het beloofde prijsplafond aangepast, zo blijkt uit een rondgang. Consumenten die zoeken zien online zeer verschillende bedragen voor een zelfde hoeveelheid verbruik van stroom en gas.

Lees meer

Nu.nl

Hoge energierekening is niet alleen gevolg van hoge inkoopprijzen

Sinds begin dit jaar ging de prijs voor 1 kubieke meter gas al zo’n 200 procent omhoog en de prijs van elektriciteit steeg in diezelfde periode met 152 procent. De energierekening bestaat echter uit meer dan alleen de inkoopprijs.

Lees meer

AD
 

Consumenten platgebeld over aanbod langdurig energiecontract: ‘Als het kan, wacht dan even’

Het einde van de onstuimige energiemarkt is nog niet in zicht, stelt vergelijkingssite EasySwitch. Zowel de vaste als variabele tarieven staan onder druk.

Lees meer


Energie-expert Tom Schlagwein

3 vragen voor Tom

  Waar krijg jij energie van?

  Wat het werk bij Overstappen.nl zo leuk maakt, is de snelheid waarmee ik samen met mijn collega’s nieuwe ideeën kan implementeren. Zo hebben we voor energie een succesvolle vraag-en-antwoordsessie video geproduceerd die we hebben opgenomen met eigen apparatuur.

  Als je zelf de kennis en expertise in huis hebt, dan is het vaak niet nodig om hier een duur productieteam of marketingbureau voor in te huren. Het geld wat we hiermee besparen kunnen we weer gebruiken voor het verbeteren van onze service. Zo kunnen we jou nog beter van dienst zijn!

  Waar let jij op bij het vergelijken van energie?

  Voor mij is de prijs de belangrijkste reden om over te stappen. Het is zonde als je te veel betaalt voor een contract dat bij een andere energieleverancier € 400 goedkoper is op jaarbasis. Je kunt leuke dingen doen van dat geld.

  Ook vind ik het belangrijk dat mijn leverancier duurzame stroom levert. Voor enkele tientjes per jaar wil ik best duurzame stroom afnemen als dit betekent dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan het klimaat.

  Vroeger was duurzame energie echt een stuk duurder, maar je ziet dat het prijsverschil
  met grijze energie over de jaren steeds kleiner wordt. Soms hebben duurzame energieleveranciers zoals Greenchoice of Vandebron zelfs de goedkoopste deal. De keuze is dan snel gemaakt.

  Is vergelijken echt zo makkelijk?

  Jazeker! Je vult je postcode en huisnummer in, vinkt je huidige leverancier aan, maakt een schatting van je verbuik en klaar! Je krijgt dan direct een overzicht te zien van alle beschikbare energiedeals. Erg handig, want elk energiecontract wordt op dezelfde manier vergeleken. Dit is slechts twee minuten werk en je kunt er mogelijk veel geld mee besparen.

Benieuwd naar onze andere experts?

Woon-expert Jerry
Jerry, Expert Schadeverzekeringen
Lees meer over Jerry
Duurzaamheidsexpert Romy
Romy, Duurzaamheidsexpert
Lees meer over Romy
Zorgverzekering- en kredietexpert Eva van Erk
Eva, Zorgverzekering en Kredietexpert
Lees meer over Eva