Sim only alleen bellen | Abonnementen zonder internet

Sim only alleen bellen

Sim only alleen bellen vergelijken

Kan jij prima zonder internet? Dan is een sim only met alleen bellen een goed abonnement voor jou. Met onze vergelijker vind je eenvoudig en snel de beste sim only met alleen bellen.

Waarom kiezen voor een alleen bellen sim only?

Een sim only met alleen bellen is een abonnement zonder internet. Dit kan een goede keus zijn voor wie bijna altijd over Wi-Fi beschikt of maar weinig waarde hecht aan internet op de telefoon.

Sim only providers zonder internet

Je kunt bij lang niet alle mobiele providers kiezen voor alleen bellen. Bij meeste sim only providers is internet een verplicht onderdeel van het abonnement. Als je voor een abonnement zonder internet wil gaan is de keuze beperkt. De providers waar je een alleen bellen abonnement kunt afsluiten zijn Simyo, Ben of KPN.

Goedkoopste sim only zonder internet

Het goedkoopste alleen bellen abonnement is van Simyo. Voor € 6 per maand krijg je een 1-jarig abonnement met 200 belminuten of sms’jes. Een maandelijks opzegbaar abonnement is € 1 duurder.

Alleen bellen niet altijd goedkoper

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, is alleen bellen niet altijd goedkoper dan reguliere abonnementen met internet. In onze vergelijker zijn abonnementen te vinden met kleine databundels van 350MB of 500MB die goedkoper zijn dan alleen bellen. Voor de kosten hoef je het dus niet te doen.

Sim only met alleen onbeperkt bellen

Voor wie de kleinere belbundels niet genoeg zijn en liever geen internet heeft, kan kiezen voor onbeperkt bellen. Met dit abonnement zit er geen limiet op het aantal minuten die je iedere maand krijgt.