Sim only onbeperkt bellen en internet | Beste deals juni 2024

Sim only onbeperkt bellen

Sim only onbeperkt bellen

Op zoek naar een sim only abonnement met onbeperkt bellen? Bekijk alle sim only’s met onbeperkte belminuten eenvoudig met onze vergelijker. Ook internet nodig? Selecteer een internetbundel voor alle abonnementen met onbeperkt bellen en internet.

Onbeperkt bellen sim only

Bel jij super veel en heb je nog een telefoon liggen? Dan kan je kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen. Op een sim only met onbeperkt bellen zit geen limiet op het aantal belminuten in belbundel. Je kunt er ongelimiteerd mee bellen naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland en de EU.

Onbeperkt bellen mobiel abonnement

Wil je bij je abonnement ook een nieuwe telefoon? Vergelijk op mobiel abonnement alle onbeperkte abonnementen met toestel.

Onbeperkt bellen en internet

Als je naast bellen ook wil internetten, sluit je een abonnement met onbeperkt bellen en internet af. Net als voor de andere abonnementen kan je kiezen uit verschillende internetbundels. Onbeperkt bellen en onbeperkt internet in een unlimited sim only abonnement is natuurlijk ook mogelijk. Zet het internet van de vergelijker op onbeperkt om deze abonnementen te vergelijken. Wil je juist geen internet? Dan kan je kiezen voor een alleen bellen sim only.

Goedkoopste sim only met onbeperkt bellen en internet

Welke onbeperkt bellen sim only is het goedkoopst is, hangt af van de hoeveelheid internet die je er wel of niet bijneemt. We zetten de goedkoopste abonnementen per hoeveelheid MB op een rij:

Onbeperkt bellen binnen de EU

Sinds 2017 zijn er binnen de EU gelukkig geen extra kosten meer voor het gebruik van je mobiel. Dit geldt ook als je een onbeperkte belbundel hebt. Je kunt van en naar de EU net zo veel onbeperkt bellen als in Nederland.

Wel Europa geen EU

Let op, sommige Europese landen zitten niet in de EU. Dit zijn bijvoorbeeld, Turkije, Zwitserland of Noorwegen en kleinere landen zoals Andorra en Monaco. Hier geldt je onbeperkte belbundel meestal (nog) niet. Om verassingen te voorkomen, kan je dit het beste even navragen bij je provider.

Onbeperkt bellen in het buitenland

Pas ook op met landen die buiten Europa liggen. Hier geldt je onbeperkt bellen abonnement sowieso niet. Providers mogen de tarieven zelf bepalen en daardoor kunnen de kosten flink oplopen. Sommige providers bieden een speciale bundel aan voor gebruik van je telefoon in het buitenland. Het kan verstandig zijn een dergelijke bundel af te sluiten om hoge roaming kosten te voorkomen.