Aevitae zorgverzekering 2024

Zorgverzekeraar Aevitae

Contactgegevens
0900-3693333
info@aevitae.com
www.aevitae.com
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over Aevitae

Aevitae is gespecialiseerd op het gebied van werknemers- en werkgeversvoorzieningen, op zowel collectief als geïndividualiseerd gebied. Het is een volmachtbedrijf, wat inhoudt dat zij verzekeringen mogen afsluiten uit naam van de zorgverzekeraars door wie zij gevolmachtigd zijn. Aevitae heeft alleen een volmachtiging van EUCARE. Daarnaast bieden ze eigen aanvullende zorgverzekeringen aan.

Aevitae zorgpremie 2024

De premie voor 2024 is nog niet bekend. Zodra deze bij ons bekend is, zetten we deze hieronder in de tabel.

JaarBudgetNaturaRestitutie
2024€ n.n.b.€ n.n.b.€ n.n.b.
2023€ 127,95€ 137,95€ 149,95
2022€ 121,95€ 131,95€ 141,95

 

Basisverzekering Aevitae

Aevitae bood voorheen basisverzekeringen van VGZ, a.s.r. en avéro achmea aan. Nu hebben ze alleen nog een volmacht van Eucare. Aevitae heeft drie verschillende basisverzekeringen: een budget naturapolis, een reguliere naturapolis en een restitutiepolis. Kies je voor de restitutiepolis krijg je volledige keuzevrijheid in zorgverlener, maar betaal je een hogere maandelijkse premie.

Aanvullende zorgverzekering Aevitae

Aevitae biedt 4 aanvullende verzekeringen aan: Prettig, Prima, Populair en Ruim. Deze verzekeringen hebben wisselende dekkingen en premies. Ruim geeft de meest uitgebreide dekking. Daarnaast kun je bij Aevitae de aanvullende verzekeringen én tandartskosten verzekeringen af te sluiten zónder een basisverzekering via Aevitae. Check voor de huidige premies de website van Aevitae.

Opzeggen van je Aevitae zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij Aevitae wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan per mail of met een opzegbrief.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

Aevitae zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je zeker weten of de Aevitae zorgverzekering het beste voor jou is in 2024? Op Overstappen.nl kan je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken. Vergelijk Aevitae met alle andere zorgverzekeringen en kies de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering vergelijken 2024