Just zorgverzekering 2024

Just zorgverzekering

Contactgegevens
013-5938400
info@just.nl
www.just.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over Just

Zorgverzekeraar Just bestaat sinds 1 januari 2019 en was hiervoor bekend onder de naam CZdirect. Just is een merk van zorgverzekeraar CZ en richt zich vooral op jongeren die graag een voordelige zorgverzekering willen hebben. De verzekeraar biedt handige apps aan waarmee je zelf informatie kunt opzoeken, zoals App de Dokter, App de Fysio en SkinVision.

Just zorgpremie 2024

De premie voor 2024 is nog niet bekend. Zodra deze bij ons bekend is, zetten we deze hieronder in de tabel.

JaarNatura
2024€ n.n.b.
2023€ 127,95
2022€ 114,35

Basisverzekering Just

Just heeft één basisverzekering in de vorm van een naturapolis. Met een naturapolis krijg je 100% van de gemaakte kosten vergoed als je naar een zorginstantie gaat die een contract heeft met Just. Maak jij de keuze om naar een zorgaanbieder te gaan waar Just geen contract mee heeft, dan krijg je tot 60% van de gemaakte kosten. Hierbij moet je wel rekening houden dat Just niet kijkt naar jouw specifieke nota, maar naar het behandeltarief wat ze hebben afgesproken met een gecontracteerde zorgverlener.

Aanvullende verzekeringen Just

Just heeft één aanvullende verzekering en een tandartsverzekering.

In de basisverzekering krijg je het volgende vergoedt:

  • Standaard 4x fysio
  • Tot 16x fysio na ieder ongeval
  • Tot € 10.000 mondzorg na ieder ongeval
  • Loophulpmiddelen na een ongeval
  • Kraamzorg in bijzondere gevallen
  • 100% werelddekking bij spoedzorg

Opzeggen Just zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij Just wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan via MijnJust op de website.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

Just zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je zeker weten of de Just zorgverzekering het beste voor jou is in 2024? Op Overstappen.nl kan je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken. Vergelijk Just met alle andere zorgverzekeringen en kies de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering vergelijken 2024