VinkVink zorgverzekering 2024

Contactgegevens
www.vinkvink.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over VinkVink

VinkVink is een nieuw label dat in 2022 is geïntroduceerd door zorgverzekeraar Menzis. Het label richt zich op de doelgroep die zijn zorgverzekering snel en eenvoudig wil afsluiten en kunnen beheren. VinkVink gelooft in digitale dienstverlening, waarbij ze het beheren en bekijken van je zorgverzekering zo simpel en eenvoudig willen maken. Dit doen ze met een app.

VinkVink zorgpremie 2024

De premie voor 2024 is nog niet bekend. Zodra deze bij ons bekend is, zetten we deze hieronder in de tabel.

JaarCombinatie
2024€ n.n.b.
2023€ 125,-
2022€ 111,-

VinkVink basisverzekering

Iedereen moet vanaf zijn/haar 18e verjaardag een eigen basisverzekering hebben. VinkVink heeft één basisverzekering voor iedereen. Dit is een combinatiepolis wat betekent dat je gedeeltelijk vrije zorgkeuze hebt. VinkVink biedt de goedkoopste combinatiepolis aan, waarmee ze de concurrentie met andere budget aanbieders aan gaan.

Aanvullende verzekering Vink Vink

De aanvullende zorgverzekeringen van VinkVink vergoeden zorgkosten die in de basisverzekering niet of gedeeltelijk zijn opgenomen. De zorgverzekeraar biedt drie aanvullende verzekeringen aan. Het is niet mogelijk om de bundels met elkaar te combineren, maar ze bieden wel digitale extra’s bij verschillende bundels.

VinkVink Tand

  • Jaarlijkse controle: 100% vergoed
  • Tandarts na een ongeval tot € 10.000 vergoed
  • Tandarstrekening: 75% vergoed tot €250,-

VinkVink Buitenland & Tandongeval

  • Spoedeisende hulp in het buitenland: 100% vergoed
  • Tandarskosten na een ongeval: 100% vergoed

VinkVink Bundel

  • Toegang tot premium apps: 4
  • Fysiotherapie na een ongeval: 16 behandelingen
  • Spoedeisende hulp buitenland- Zorg/medicijnen/vervoer: 100% vergoed

Opzeggen VinkVink

Wanneer je jouw zorgverzekering bij VinkVink wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan via Mijn VinkVink.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

VinkVink zorgverzekering 2024 vergelijken

Wil je de zorgverzekering afsluiten die het beste bij jou past? Dan kun je de zorgverzekeringen van VinkVink vergelijken met die van andere zorgverzekeraars. Je kunt dit doen door je gegevens in te vullen in onze zorgvergelijker. Je krijgt dan direct een overzicht en kunt de zorgverzekering afsluiten die jij wilt.

Zorgverzekering vergelijken 2024