Internet en bellen vergelijken | Overstappen.nl

Internet en bellen vergelijken

Vergelijk binnen 1 minuut alle internet providers op jouw adres
  • Vergelijk meer dan 10 providers
  • Bespaar tot €96,- op je abonnement
  • Stap zorgeloos over

Ben je op zoek naar een abonnement voor internet en bellen? Bij Overstappen.nl vind je alle geschikte combinatiepakketten. Bij ons vergelijk je de belangrijkste providers op internetsnelheid, belminuten, prijs en kwaliteit. In enkele simpele stappen tonen wij het internet- en bellen pakket dat het beste bij jou past.

Snel navigeren naar

Internet en bellen vergelijken

Wil je een internetabonnement met bellen afsluiten? Je stuit dan al snel op een enorm aanbod. Bij Overstappen.nl filteren wij dit aanbod voor je. In de vergelijker kun je jouw wensen invullen: denk aan de snelheid van het internet en het aantal belminuten. Na enkele stappen weet je precies welk pakket het beste bij jouw situatie past, voor de beste prijs. Dit scheelt je soms wel honderden euro’s!

internet thuis

Vast bellen via internet

Vast bellen is mogelijk via alle drie de internetverbindingen (ADSL, VDSL, kabel en glasvezel), waardoor een vaste telefoonaansluiting niet meer nodig is. Internettelefonie wordt ook wel Voice over IP (VoIP) genoemd. De verbinding is vaak heel snel, wat een goede geluidskwaliteit oplevert. Bovendien verbruik je hierdoor weinig data, en dat scheelt in de portemonnee.

Waarom kiezen voor internet en bellen?

Er is een enorme keuze aan internetabonnementen. In onze vergelijker kun je precies aangeven wat jij belangrijk vindt: heb jij voor je werk een hoge internetsnelheid nodig of ga je liever voor de goedkopere optie? Ook verschilt het per adres uit welke providers je kunt kiezen. Vul de vergelijker in en wij tonen je de meest geschikte internetpakketten, gesorteerd op jouw gewenste specificaties.

smart home wat voor internetgebruiker ben jij

Internet en bellen providers

Providers die een combinatiepakket van internet en bellen aanbieden, verschillen vaak enorm qua snelheid, services en prijs. Bij Overstappen.nl vergelijken wij op basis van jouw wensen alle providers met elkaar. Wij wijzen je graag de weg naar een passend en goedkoop pakket.

Internet en bellen: waar moet je op letten?

Bedenk goed wat je precies nodig hebt, voordat je een internet- en bellen abonnement afsluit. Als je veel belt is een onbeperkt aantal belminuten handig. Als je minder vaak belt kan het voordeliger zijn per minuut te betalen. Let goed op of deze minuten gelden als je binnen en/of buiten Nederland belt. Ga ook na welke internetsnelheid bij jouw verbruik past en welke providers een combinatiepakket kunnen aanbieden op jouw adres. Op deze manier kun je een pakket samenstellen dat precies aansluit bij jouw wensen. Overstappen.nl helpt je hier graag mee verder.

smart home wat voor internetgebruiker ben jij

Goedkoop internet en bellen

Kijk je tv wanneer het jou uitkomt en doe je dit vooral online? Een traditioneel tv-abonnement is dan eigenlijk niet meer nodig. Een los internetabonnement afsluiten is vaak goedkoper. Is bellen daarnaast ook belangrijk voor jou? Dan biedt een combinatiepakket met bellen uitkomst. Twee diensten combineren is bovendien voordeliger dan wanneer je beide diensten bij een aparte aanbieder afsluit. Scheelt nog eens administratie ook.

Vergelijk binnen 1 minuut alle internet providers op jouw adres

Vraag nog niet beantwoord?

Onze internetexperts kunnen je net zo snel als de snelste glasvezelverbinding helpen met jouw vraag.

bellen
Bel
Binnen: 1 minuut
whatsapp
Whatsapp
Binnen: 15 minuten
mailen
Mail
Binnen: 2 uur
chatten
Chat
Begin chat
Binnen: 4 minuten