Jean-Paul, onze telecom- en verzekeringsexpert | Overstappen.nl

Jean-Paul, onze telecom- en verzekeringsexpert

Telecom- en verzekeringsexpert

Maak kennis met Jean-Paul

“Hoi, ik ben Jean-Paul. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als Telecom- en verzekeringsexpert bij Overstappen.nl is het mijn taak om jou van de beste internet-, TV-, sim only abonnementen en verzekeringsdeals te voorzien. Daarnaast zorg ik ervoor dat je deze abonnementen en verzekeringen gemakkelijk en 100% onafhankelijk bij ons kunt vergelijken. Hiervoor maak ik afspraken met telecomaanbieders en verzekeraars die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele prijzen en deals kunt vergelijken. Ook houd ik je op de hoogte van het laatste nieuws over dierenverzekeringen, uitvaartverzekeringen en de telecommarkt. ”

Jean-Paul,
Junior Domeinmanager

Telecom- en verzekeringsexpert Jean-Paul

Jean-Paul in de media

Hart van Nederland

Steeds meer baasjes sluiten verzekering af voor hun huisdier

Steeds meer huisdiereneigenaren sluiten een verzekering af voor hun trouwe viervoeter. Het aantal afgesloten dierenverzekeringen is sinds 2019 gestegen met 36 procent. Dat blijkt uit onderzoek van overstapwebsite Overstappen.nl.

Lees meer

Max Vandaag

Hoe u honderden euro’s kunt besparen, door elk jaar naar uw internetabonnement te kijken

Als de vaste looptijd van uw internetabonnement is afgelopen, kunt u op elk gewenst moment overstappen naar een andere provider. Haast is dus niet per se geboden, maar het kan wel degelijk de moeite lonen om u regelmatig te oriënteren. U kunt er zelfs honderden euro’s per jaar mee besparen, als u dit consequent doet.

Lees meer

Emerce

Overstappen naar andere internetprovider steeds aantrekkelijker

Consumenten stappen vaker dan voorheen over naar een andere provider. In 2023 betrof dat al 12 procent van de huishoudens. Dat blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt (de ACM). Het belangrijkste argument van de overstappers is dat kosten worden bespaard. Ook levert overstappen geen gedoe meer op.

Lees meer


Jean-Paul Telecom- en verzekeringsexpert

3 vragen voor Jean-Paul

  Waar let jij op bij het vergelijken van een internetabonnement?

  Als het gaat om een internetabonnement dan is de prijs gecombineerd met de snelheid de belangrijkste reden voor mij om over te stappen. Het is zonde als je te veel betaalt voor een abonnement dat bij een andere provider goedkoper is. Daarnaast loont het vaak om over te stappen, omdat je dan kunt profiteren van kortingen en deals.

  Waar let jij op bij het vergelijken van verzekeringen?

  Naast de prijs is het bij verzekeringen belangrijk om op de voorwaarden en looptijd te letten. Dit is zeker belangrijk bij uitvaartverzekeringen. Als je uitvaartverzekeringen gaat vergelijken is het bovendien ook belangrijk om te kijken of de uitvaartverzekering geïndexeerd is. Zonder indexering wordt het verzekerde bedrag namelijk minder waard als gevolg van inflatie.

  Is het vergelijken van telecomaanbieders echt zo eenvoudig?

  Jazeker! Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens kun je eenvoudig een vergelijking maken naar eigen behoeften. Erg handig, want elk internetabonnement wordt op dezelfde manier vergeleken. Dit is slechts twee minuten werk en je kunt er mogelijk veel geld mee besparen.

Benieuwd naar onze andere experts?

Energie-expert Tom Schlagwein
Tom, Energie-expert
Lees meer over Tom
Expert schadeverzekeringen Jeremy Broekman
Jeremy, Expert schadeverzekeringen
Lees meer over Jeremy
Zorgverzekering- en kredietexpert Eva van Erk
Eva, Zorgverzekering en Kredietexpert
Lees meer over Eva