Uitvaartverzekering voor je gezin

In sommige gevallen is een uitvaartverzekering voor het gezin voordeliger dan wanneer je een individuele uitvaartverzekering afsluit.Verschillende factoren bepalen of het voor jouw gezin voordeliger is of niet. Op deze pagina krijg je meer informatie over een gezin uitvaartverzekering en waar je op moet letten tijdens het afsluiten van deze verzekering.

Ga snel naar

Waarom een uitvaartverzekering voor het gezin?

Het afsluiten van een uitvaartverzekering brengt zekerheid met zich mee. Mocht er iets gebeuren dan zijn de diensten en kosten rondom de uitvaart gedekt. Bij het afsluiten van een gezin uitvaartverzekering zijn alle gezinsleden verzekerd bij één verzekeraar op één polis. Bij sommige verzekeraars kun je met een gezin uitvaartverzekering goedkoper uit zijn dan met een individuele uitvaartverzekering. Om te bepalen welke verzekeraar het voordeligst is en past bij jouw wensen en behoeften, kun je via Overstappen.nl gemakkelijk en snel deze aanbieders met elkaar vergelijken.

Waarom een studenten uitvaartverzekering

Kinderen gratis meeverzekerd

Bij een gezin uitvaartverzekering zijn in de meeste gevallen jouw kinderen tot 18-21 jaar gratis meeverzekerd, wanneer zij bijgeschreven staan op de polis. Daarna blijven je kinderen vermeld op jouw polisblad en wordt aan de hand van de opgegeven geboortedata hun premie berekend. Je kan op elk gewenst moment je kinderen van het polisblad afschrijven.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een gezin uitvaartverzekering?

Bij het afsluiten van een studenten uitvaartverzekering is het belangrijk om rekening te houden met diverse zaken:

  • Het verzekerde bedrag: Hoeveel zal de verzekeraar uitkeren na overlijden?
  • Premie en looptijd: Hoeveel en tot welke leeftijd moet ik premie betalen?
  • Type polis: Hoeveel keuzevrijheid heb ik, bijvoorbeeld waar mag ik het besteden bedrag aan uitgeven?
  • Is de uitvaartverzekering waardevast?

Gezin uitvaartverzekering vergelijken

Via Overstappen.nl kun je gemakkelijk en snel verschillende uitvaartverzekeraars met elkaar vergelijken. Zo vind je een gezin uitvaartverzekering die het beste past bij jouw wensen en behoeftes.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.