Auto direct verzekeren

Als je een nieuwe auto koopt moet je auto direct verzekerd zijn als je de weg op wil. Via Overstappen.nl is de auto direct verzekerd, ook in het weekend.
Winnaar van de
Beste Website van het Jaar
WVHJ
Vul in en verzeker je auto direct
Winnaar van de
Beste Website van het Jaar
WVHJ

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 8.6

2303 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star off
  15 dagen geleden
  Toppie

  overgaan naar een ander aanbieder ging heel makkelijk

  Mamasam Mamsam
  Star on Star on Star on Star on Star on
  22 dagen geleden
  Overtsap is zeer goed gegaan

  Overstap is zeer goed gegaan. Contract is opgezegd en bevestigd door de vorige leverancier. Kortom, zoals verwacht eigenlijk!

  René Eijgenhuijsen
  Star on Star on Star on Star on Star on
  23 dagen geleden
  Overstapservice met problemen

  Het was online makelijk te doen.Maar nu, lijkt het , dat het niet zonder problemen kan….ik ben begin januari overgestapt. 22 januari komt er een mail, dat ik vanaf 25 januari kan overstappen en dat vanaf deze dag vrijopnaam mijn nieuwe leverancier is. 10 februari komt er een herinnering van de oude leverancier ( Energie direct), dat ik voor februari nog moet betalen en dat de volgende factuur in maart op tijd betaald word. Helaas heb ik geen reactie van energiedirect op mijn mail. Maar 2 weken later een aanmaning met 25 Euro incassokosten. Dus, voor wat een overstapservice, als het niet echt werkt? Update: inmiddels verzoekt mijn oude leverancier verder geld af te schrijven en bedreigd met incassobureau.Via overstappen.nl heb ik helaas geen bewijs voor het overstappen….mijn advies: zelfst maken zonder overstappen aanbieders!!!!! Update: Ik ben niet overgestapt naar Greenchoice en zo een bericht heb ik nooit van jullie ontvangen.Dit heb ik van jullie ontvangen:"Vrijopnaam zegt vervolgens je huidige energiecontract op en laat je weten wanneer je precies overstapt. Ook vraagt Vrijopnaam, als je geen slimme meter hebt, je meterstanden op." Update: Inmiddels heb ik van vrijopnaam een mail ontvangen. Zij hebben alles aan energiedirect verder gegeven. De fout zit bij energiedirect en deze zijn niet ze bereiken. Bekijk de reviews over energiedirect hier op TrustPilot. Het lijkt, dat Overstappen.nl alles goed heeft gedaan!!!!!

  Andy
  Four and a half stars

  Trustscore: 8.6

  2303 reviews

  Via Overstappen.nl is je auto direct verzekeren natuurlijk mogelijk. Sta jij net met de sleutels in je hand van je nieuwe auto en wil je direct wegrijden? Dan is het van belang dat je de auto direct verzekerd. Als je dit niet doet rijdt je onverzekerd de weg op en dat is verboden in Nederland. Mocht er dan iets gebeuren ben je zelf volledig afhankelijk van de gevolgen daarvan.

  Na het invullen van jouw gegevens in onze vergelijker zie je direct welke autoverzekeraar voor jou de beste autoverzekering aanbiedt. Als je een nieuwe auto gekocht heb zal je deze vaak Allrisk verzekerd willen hebben, omdat de dagwaarde van de auto nog erg hoog is. Koop je een tweedehands auto zal je, afhankelijk van de leeftijd van de auto, vaker kiezen voor een WA of WA beperkt casco autoverzekering.

  Is de auto direct verzekerd met een voorlopige dekking?

  Als je een aanvraag gedaan hebt via onze vergelijker krijg je na het invullen van je gegevens een e-mail toegestuurd met de status van de aanvraag. In de meeste gevallen staat hierin dat je een voorlopige dekking krijgt. Dan is je auto dus direct verzekerd en dan mag je de weg op. Het zou ook kunnen dat je aanvraag direct afgewezen wordt, als dit gebeurt ben je niet verzekerd en mag je dus niet wegrijden met je nieuwe auto.

  Is de auto in het weekend ook direct verzekerd?

  Ook in het weekend is het mogelijk om jouw auto direct te verzekeren. Als je alle gegevens bij de hand hebt (onder andere kenteken, schadevrije jaren) kan je je auto erg snel verzekeren. Het is wel belangrijk voor de berekening van de premie dat je alle gegevens juist invult.

  Veel mensen die doordeweeks werken kopen in het weekend hun auto bij een garage en willen daar dan direct mee naar huis toe rijden. Belangrijk dus dat de autoverzekering direct dekking heeft want anders mag je er niet mee de weg op. Gelukkig is het door het direct online verzekeren mogelijk om binnen enkele minuten verzekerd te zijn en met een veilig gevoel de weg op de gaan. In sommige gevallen krijg je geen voorlopige dekking na de aanvraag, het is erg belangrijk om de e-mail na de aanvraag van de autoverzekering goed te lezen om precies te weten waar je aan toe bent.

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.