Jerry, onze Expert Schadeverzekeringen

Expert Schadeverzekeringen

Maak kennis met Jerry

“Hoi, ik ben Jerry. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als Expert Schadeverzekeringen bij Overstappen is het mijn taak om jou van de beste woon- en autodeals te voorzien. Hiervoor maak ik afspraken met woon- en autoverzekeraars die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele premies kunt vergelijken en op de hoogte bent van het laatste nieuws. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal hebt. ”

Jerry,
Domeinmanager Mobiliteit & Wonen

Expert Schadeverzekeringen Jerry

Jerry in de media

De Telegraaf

Minder diefstal en schade, autopremies toch deels omhoog

Vorig jaar werden 16% minder personenauto’s gestolen dan in 2020. Ook werd minder schade gereden. Dat zag je niet terug in de verzekeringspremies, constateert prijsvergelijker Autoverzekering.nl.

 

Lees meer

Nu.nl

Premie autoverzekering beperkt casco stijgt ondanks minder schade en diefstal

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben autoverzekeraars dit jaar de premies voor de WA beperkt casco-verzekering verhoogd. Die voor WA en WA volledig casco-verzekeringen zijn vrijwel gelijk ten opzichte van 2020, meldt vergelijkingssite Autoverzekering.nl.

Lees meer

AD

 

Den Haag duurste stad om auto te verzekeren, Groningen de goedkoopste

Den Haag is de duurste stad van Nederland om een autoverzekering af te sluiten, gevolgd door Amsterdam en Utrecht. Een autoverzekering in de hofstad valt jaarlijks zo’n 120 euro duurder uit dan Groningen, de goedkoopste stad. Dat blijkt uit onderzoek van vergelijkingswebsite Autoverzekering.nl.

Lees meer


Jerry Expert Autoverzekeringen

3 vragen voor Jerry

  Wat voor soort autoverzekering heb jij, als expert?

  Ik heb een WA beperkt casco dekking voor mijn auto uit 2015. Hiermee ben ik in ieder geval verzekerd voor stormschade of een kapotte ruit. Aangezien mijn auto ouder is dan zes jaar loont het niet meer om hiervoor een All Risk dekking af te sluiten. Met een WA beperkt casco dekking is mijn auto voldoende verzekerd en ben ik tegelijkertijd een stuk voordeliger uit.

  Waar let jij op bij het vergelijken van verzekeringen?

  Voor mij is de prijs de belangrijkste reden om over te stappen. Het is zonde als je te veel betaalt voor een verzekering die bij een andere verzekeraar € 200 goedkoper is op jaarbasis. Je kunt leuke dingen doen van dat geld.

  Is vergelijken echt zo makkelijk?

  Jazeker! Je vult eerst je kenteken en wat persoonlijke gegevens in en daarna kies je jouw gewenste dekking. Weet je nog niet zeker welke dekking bij jou past? Geen probleem! In onze vergelijker geven we je gratis advies over welke dekking je het beste kunt kiezen. Vervolgens kun je in het overzicht alle autoverzekeringen vergelijken die je voor jouw auto kunt afsluiten. Bij elkaar is dit slechts twee minuten werk en je kunt er mogelijk veel geld mee besparen.

Benieuwd naar onze andere experts?

Energie-expert-Tom-schlagwein
Tom, Energie-expert
Lees meer over Tom
Alexandra, Happiness specialist
Lees binnenkort meer over Alexandra
Paul, Expert Zorg- en Kredietverzekeringen
Lees meer over Paul

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.