Informatie over autoverzekeraar Klaverblad - Overstappen.nl

Klaverblad autoverzekering

Klaverblad verzekeringen

Contactgegevens
079 - 3 204 549
www.klaverblad.nl
Vul in en bereken je premie

Wil weten of een Klaverblad autoverzekering bij jou past? Lees dan vooral verder. Op deze pagina hebben we de belangrijkste informatie over een Klaverblad autoverzekering voor je samengevat. Daarnaast kun je gelijk even checken of je nog wel de beste deal hebt voor je autoverzekering door een vergelijking te maken. Zo kun je tot wel €265 per jaar op je autoverzekering besparen. Dat is nog eens mooi meegenomen, toch?

Over Klaverblad

De oprichting van een ‘Nederlandsche brandwaarborgmaatschappij’ voor landbouwers en veehouders in 1850 vormde de basis van het huidige Klaverblad Verzekeringen. De verzekeraar biedt diverse schade- en levensverzekeringen aan de zakelijke en particuliere markt. Dit doet de autoverzekeraar hoofdzakelijk via onafhankelijke assurantieadviseurs. Klaverblad is zelfstandig en heeft meer dan 400 medewerkers. Verzekeringen zijn via tussenpersonen en onze vergelijker af te sluiten. Het hoofdkantoor zit in Zoetermeer.

Autoverzekering Klaverblad

Voordelen van een Klaverblad autoverzekering

  • Kies zelf een garage voor het repareren van je auto
  • Geen bijkomende polis- en administratiekosten

Basisdekking van een Klaverblad autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van Klaverblad

  • Ongevallen inzittenden
  • Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

Bonus/malus bij Klaverblad

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van Klaverblad

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden Klaverblad

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van Klaverblad? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering Klaverblad vergelijken

Ga nu naar onze vergelijker om erachter te komen of Klaverblad Verzekeringen een voordelige autoverzekering voor je heeft. Bij Overstappen.nl vergelijk je het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Op basis van je gegevens en gewenste dekking tonen wij de autoverzekeraars waarvoor je in aanmerking komt.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlKlaverblad
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van Klaverblad afsluiten

Heb je een keuze voor een autoverzekeraar gemaakt? Dan kun je deze direct online afsluiten en overstappen. Een nieuwe autoverzekering afsluiten kan per jaar tot wel € 265 premiebesparing opleveren. Goedkoop is duurkoop? Niet per se bij autoverzekeringen. Een goedkope autoverzekering kan qua dekking een prima keuze zijn.

Autoverzekering Klaverblad

Schade melden bij Klaverblad

Als je schade hebt dan kun je dit direct online melden op de website van Klaverblad. In geval van ruitschade kun je direct contact opnemen met Autototaalglas, Glasgarage, Carglass of een ander Focwa-autoruitherstelbedrijf.

Is je auto gestolen? Neem dan telefonisch contact op met Klaverblad via 079 – 3 204 412. In geval van een noodsituatie in Nederland kun je bellen naar 079 – 3 204 304. Is er sprake van een noodsituatie in het buitenland bel dan +31 793 204 304.

Een autoverzekering bij Klaverblad opzeggen

Als je een assurantieadviseur hebt dan kun je het beste contact met hem opnemen. Hij zegt dan de verzekering voor je op. Als je geen assurantieadviseur hebt dan kunt je je autoverzekering op de site van Klaverblad via een online formulier opzeggen. Er is geen opzegtermijn, je kunt je verzekering op elk moment stoppen door dit schriftelijk door te geven. De verzekering stopt op de dag dat Klaverblad de schriftelijke opzegging heeft ontvangen.

Contactgegevens Klaverblad

  • Klantenservice particuliere schadeverzekeringen: 079 – 3 204 549 (Dag en nacht bereikbaar)
  • Hulpdienst Nederland: 079 – 3 204 304
  • Hulpdienst buitenland: +31 793 204 304