Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Klaverblad autoverzekering

Klaverblad Verzekeringen biedt schadeverzekeringen aan particulieren, zoals de Klaverblad autoverzekering. Ook MKB en agrarische bedrijven worden bediend met ondernemersverzekeringen. Klaverblad is zelfstandig en heeft meer dan 400 medewerkers. Verzekeringen zijn via tussenpersonen en onze vergelijker af te sluiten. Het hoofdkantoor zit in Zoetermeer.

Diverse schade- en levensverzekeringen

De oprichting van een ´Nederlandsche brandwaarborgmaatschappij´ voor landbouwers en veehouders in 1850 vormde de basis van het huidige Klaverblad Verzekeringen. De verzekeraar biedt diverse schade- en levensverzekeringen aan de zakelijke en particuliere markt. Dit doet de autoverzekeraar hoofdzakelijk via onafhankelijke assurantieadviseurs. Klanten kunnen ook op de website verzekeringen afsluiten via internetbemiddelaar Klaverblad Assurantiën.

Autoverzekering vergelijken

Dekkingen autoverzekering Klaverblad

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Klaverblad Verzekeringen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

De basisdekkingen zijn uit te breiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Verder is er de keuze uit een autoverzekering met of zonder een bonus-malusladder.

Klaverblad vergelijken met andere autoverzekeraars

Ga nu naar onze vergelijker om erachter te komen of Klaverblad Verzekeringen een voordelige autoverzekering voor je heeft. Bij Overstappen.nl vergelijk je het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Op basis van je gegevens en gewenste dekking tonen wij de autoverzekeraars waarvoor je in aanmerking komt.

Direct online overstappen en besparen

Heb je een keuze voor een autoverzekeraar gemaakt? Dan kun je deze direct online afsluiten en overstappen. Een nieuwe autoverzekering afsluiten kan per jaar tot wel € 200 premiebesparing opleveren. Goedkoop duurkoop? Niet per se bij autoverzekeringen. Een goedkope autoverzekering kan qua dekking een prima keuze zijn.

Vergelijk en stap over!

Vul je kenteken in Je kenteken is niet gevonden
Vul je postcode in Vul een geldige postcode in
Vul je huisnummer in

Zojuist overgestapt

  • 25 februari, 16:42 Dhr. L. uit Den ham ov is overgestapt.
  • 25 februari, 16:38 Mevr. H. uit Wormer is overgestapt.
  • 25 februari, 16:20 Mevr. W. uit 's-gravenhage is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"Helemaal top."

Klant Gerard uit Oegstgeest , 11. feb