Ohra autoverzekering vergelijken - Overstappen.nl

OHRA autoverzekering

Contactgegevens
026 205 22 35
www.ohra.nl
Vul in en bereken je premie

Bij OHRA kun je zorg-, auto-, woon-, huisdieren- en levensverzekeringen afsluiten. In 1925 werd OHRA opgericht als Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hogere RijksAmbtenaren. Dit werd later afgekort naar OHRA.

Over OHRA

OHRA is al 90 jaar actief als verzekeraar op de Nederlandse markt. De verzekeraar begon in 1925 onder de naam Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren, wat werd afgekort naar OHRA.

OHRA verzekert meer dan 800.000 mensen en heeft ruim 300 mensen in dienst die de verzekeringen regelen. Naast schadeverzekeringen kan je bij OHRA ook zorg-, woon-, huisdieren- en levensverzekeringen afsluiten. In 2013 is Delta Lloyd (het moederbedrijf van OHRA) overgenomen door de NN Group.

Autoverzekering OHRA

Voordelen van een OHRA autoverzekering

  • No-claimkorting tot 82%
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Via app schade melden, contact leggen & garage vinden
  • Vijf aanvullende dekkingen

Basisdekking van een OHRA autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van OHRA

  • Aanvullend pakket (voor de WA plus en All Risk verzekering)
  • Ongevallen inzittenden
  • Schade inzittenden
  • Rechtsbijstand motorrijtuig
  • Pechhulp Nederland

Bonus/malus bij OHRA

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van OHRA

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden OHRA

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van OHRA? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering OHRA vergelijken

Op Overstappen.nl vergelijk je makkelijk meerdere autoverzekeraars met elkaar op basis van prijs én kwaliteit. Zo zie jij gemakkelijk en snel welke verzekering het beste bij jou past! Ontdek dus snel in onze vergelijker of je jouw auto het beste bij OHRA kunt verzekeren.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlOHRA
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering OHRA afsluiten

Wil je een autoverzekering bij OHRA afsluiten? Via onze vergelijker kan je de autoverzekering gemakkelijk afsluiten. Vergeet niet vooraf een vergelijking te maken in onze vergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen voor je verzekering.

Autoverzekering OHRA

Schade melden bij OHRA

Heb je schade? Dit kan je online doorgeven via Mijn OHRA. Mocht de schade zo ernstig zijn dat je niet meer kan rijden of ben je gestrand in het buitenland, dan kan je 24/7 contact opnemen met de hulpdienst via 026 851 31 59.

OHRA autoverzekering

Een autoverzekering bij OHRA opzeggen

De autoverzekeringen van OHRA zijn dagelijks opzegbaar, je hebt dus geen opzegtermijn. Je kan je autoverzekering opzeggen via de online omgeving Mijn OHRA, je hebt hierbij geen vrijwaringsbewijs nodig. Het is ook mogelijk om je opzegging te regelen door te bellen naar de klantenservice. Wil je je OHRA autoverzekering tijdelijk stopzetten? Dan kan je het beste contact opnemen met de klantenservice.

Contactgegevens OHRA

Klantenservice: 026 205 22 35 (ma t/m vr van 08:00-18:00 en zaterdag van 09:00-15:00)
Hulpdienst buitenland: 026 851 31 59 (24/7 bereikbaar)
Whatsapp: 06 20 14 06 59 (ma t/m vr van 08:00-18:00 en zaterdag van 09:00-15:00)