Centraal Beheer autoverzekering - Overstappen.nl

Centraal Beheer autoverzekering

Contactgegevens
(055) 579 8000
www.centraalbeheer.nl
Vul in en bereken je premie

Centraal Beheer, onderdeel van Achmea, is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Centraal beheer is bekend van de reclame ‘Even Apeldoorn bellen’. De verzekeraar is zodoende in Apeldoorn gevestigd en is een van de grootste verzekeraars in Nederland.

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer biedt een breed scala aan verzekeringen, spaarproducten, hypotheken en leningen. Het bedrijf heeft 22.000 medewerkers in dienst en vestigingen door het hele land. Centraal Beheer begon in 1909 als een klein administratiekantoor voor werkgeversverzekeringen.

Autoverzekering Centraal Beheer

Voordelen van een Centraal Beheer autoverzekering

  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie door een aangesloten garage
  • 3 jaar aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal
  • 24/7 bereikbare service en afhandeling van schade

Basisdekking van een Centraal Beheer autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van Centraal Beheer

  • Inzittendenverzekering
  • Rechtsbijstand verkeer
  • Pechhulp Nederland
  • Pechhulp buitenland

Bonus/malus bij Centraal Beheer

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van Centraal Beheer

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden Centraal Beheer

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van Centraal Beheer? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering Centraal Beheer vergelijken

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Je kunt in onze vergelijker de Centraal Beheer autoverzekering eenvoudig vergelijken met het aanbod van andere autoverzekeraars. Op basis van je gegevens tonen wij een top 3 van goedkoopste autoverzekeringen, waarvoor je in aanmerking komt.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlCentraal Beheer
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van Centraal Beheer afsluiten

De prijsverschillen tussen de verschillende autoverzekeraars zijn enorm. Je kunt tot wel € 265 besparen op de premie van je autoverzekering via Overstappen.nl. Bij ons vind je eenvoudig de goedkoopste autoverzekering die je direct online kunt afsluiten. Gebruik onze opzegservice om je huidige autoverzekering zelf op te zeggen.

Autoverzekering Centraal Beheer

Schade melden bij Centraal Beheer

Heb je schade? Dit kan je telefonisch, online of via de Centraal Beheer App aan de verzekeraar laten weten. Schade kan 24/7 gemeld worden en hetzelfde geldt voor het opvragen van de status van je schademelding. In geval van nood kan je bellen naar 055 579 7979. Mocht er geen nood zijn, kan je bellen naar (055) 579 8250. Pech? Bel dan naar (055) 579 7955.

Centraal beheer autoverzekering

Een autoverzekering bij Centraal Beheer opzeggen

Je hebt geen opzegtermijn bij de autoverzekering van Centraal Beheer. Je kan opzeggen door te bellen naar (055) 579 8000. Dit nummer is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08u tot 21u en zaterdag van 9u tot 16:30u.

Contactgegevens Centraal Beheer

Alarmcentrale: +31 (0)55 579 7979 (24/7 bereikbaar)
Pechhulp:
(055) 579 7955 (24/7 bereikbaar)

Klantenservice:
 (055) 579 8000 (tot 21:00)
Schade melden: (055) 579 8250 (tot 18:00)
Whatsapp: 06 57 78 0573 (ma t/m vr 08:30 – 21.00, za 09.00 – 16.30)