Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

a.s.r. autoverzekering

 

a.s.r. verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland. a.s.r. biedt schade- en levensverzekeringen, hypotheken, beleggingen en andere bankzaken aan. Zowel de zakelijke als particuliere markt wordt door de verzekeraar bediend. Naast de a.s.r. autoverzekering biedt a.s.r. ook autoverzekeringen aan onder de namen Ditzo en Europeesche Verzekeringen.

a.s.r. verzekeringsgroep

De a.s.r. verzekeringsgroep ontstond in 1997 toen het concern de Europeesche Verzekeringen, Stad Rotterdam en De Amersfoortse overnam. De naam a.s.r. is een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. a.s.r. biedt haar verzekeringen hoofdzakelijk aan via tussenpersonen. De a.s.r. autoverzekering is via onze vergelijker afsluitbaar.

Autoverzekering vergelijken

Waarom bij a.s.r. verzekeren?

  • De ‘no claim-no blame’ regeling. De no-claimbeschermer bij schade, maar geen schuld. Hiervoor betaal je bij a.s.r. geen extra premie.
  • Een vaste schadecoach die je begeleidt bij schade
  • De verzekering mag je elk moment aanpassen
  • Een tweede auto is voordelig mee te verzekeren
  • Pakketkorting bij meerdere a.s.r. verzekeringen

Dekkingen a.s.r. autoverzekering

De autoverzekering van a.s.r. verzekeringen maakt deel uit van de MultiZeker polis, een compleet pakket van schadeverzekeringen. Bij a.s.r. autoverzekering kun je kiezen voor onderstaande dekkingen. Klik op het pakket voor de verzekeringskaart met uitgebreide informatie over de dekking.

Aanvullende dekkingen a.s.r. autoverzekering

Naast de basisdekkingen kun je ook kiezen om een of meerdere aanvullende dekkingen af te sluiten bij a.s.r. Denk hierbij aan een ongeval-inzittendenverzekering, schadeverzekering inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp.

a.s.r. vergelijken met andere autoverzekeraars

Is de a.s.r. autoverzekering een goede keuze? Laat Overstappen.nl het voor je uitzoeken. Je krijgt bij ons in één keer alle premies van verschillende autoverzekeraars te zien. Er zijn grote prijsverschillen dus je kunt veel besparen op je jaarlijkse premie. Overstappen van autoverzekering is een slimme stap naar financieel voordeel.
Autoverzekering vergelijken

« Terug naar autoverzekeraars