SEAT autoverzekering | Overstappen.nl

SEAT autoverzekering

Contactgegevens
(033) 479 17 24
seatverzekering@allianz.nl
www.seatfinancialservices.nl
Vul in en bereken je premie

Ben jij de bestuurden van een SEAT? Dan wil je deze natuurlijk goed verzekeren. Via Overstappen kun je gemakkelijk een autoverzekering voor je SEAT vergelijken en afsluiten. Wil je graag eerst wat meer informatie over deze verzekering? Lees dan vooral verder. 

Over SEAT

SEAT is een Spaans automerk dat werd opgericht in 1950. Drie jaar na de oprichting werd de eerste auto op de markt gebracht: de SEAT 140. Het automerk kwam in 1983 naar ons land en in 1993 werd SEAT overgenomen door Volkswagen. Het bekendste model is de kleine 600, dat tegelijkertijd het best verkochte model van SEAT ooit is.

Autoverzekering SEAT

Voordelen van een SEAT autoverzekering

  • Schadeherstel bij de SEAT dealer.
  • Met 100% originele delen en geen eigen risico.
  • Direct vervangend vervoer bij schade.

Basisdekking van een SEAT autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van SEAT

Je kunt de volgende aanvullende dekkingen afsluiten voor je SEAT autoverzekering:

  • Schadeverzekering inzittenden
  • Ongevallen inzittenden verzekering
  • Uitgebreide Rechtsbijstand
  • Pechhulpverzekering (keuze uit dekking in Nederland of Europa)
  • Bonusgarantie

Bonus/malus bij SEAT

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van SEAT

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden SEAT

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van SEAT? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering SEAT vergelijken

Op Overstappen.nl kun je heel eenvoudig verschillende verzekeraars vergelijken op basis van prijs én kwaliteit. In ons overzicht zie je in één oogopslag of een SEAT autoverzekering voor jou het goedkoopste is en het beste aansluit op je wensen. Maak dus snel gebruik van onze vergelijker en ontdek hoeveel geld jij per jaar kunt besparen met je overstap.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlSEAT
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van SEAT afsluiten

Wil je een autoverzekering voor je SEAT afsluiten? Maak dan gebruik van onze vergelijker en sluit binnen een paar minuten een nieuwe verzekering af. Zo ga je direct verzekerd de weg op met je SEAT.

Autoverzekering SEAT

Schade melden bij SEAT autoverzekering

Heb je schade aan je auto? Wat vervelend, we begrijpen dat je deze schade zo snel mogelijk wil laten repareren. Je kunt je schade melden door te bellen naar (033) 479 49 70. Heb je een schadeformulier ingevuld? Stuur deze dan naar: schadeservice@allianz.nl. Voor alleen ruitschade kun je contact opnemen met de SEAT ruitenservice op 0800 024 25 00.

SEAT autoverzekering

Een autoverzekering bij SEAT opzeggen

Ben je van plan om je SEAT autoverzekering op te zeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van SEAT via het volgende e-mailadres: seatverzekering@allianz.nl.

Contactgegevens SEAT autoverzekering

Pechhulp binnen- en buitenland: +31 (020) 561 8908 (24/7 bereikbaar)
Klantenservice: (033) 479 17 24
E-mail: seatverzekering@allianz.nl