Audi Car Insurance | Audi autoverzekering | Overstappen.nl

Audi Car Insurance | Audi autoverzekering

Contactgegevens
(033) 479 17 21
audiverzekering@allianz.nl
www.audifinancialservices.nl
Vul in en bereken je premie

Ben jij in het bezit van een Audi? Dan wil je natuurlijk wel dat deze auto goed verzekerd is. Geen probleem! Via onze vergelijker sluit je eenvoudig een autoverzekering voor je Audi af. Wil je eerst wat meer informatie over deze verzekering? Lees dan vooral verder. 

Over Audi

Audi is opgericht in 1909 en is onderdeel van Volkswagen. De naam Audi is afgeleid van de oprichter August Horch; Audi is de Latijnse vertaling van zijn naam. Het automerk staat bekend om een hoogwaardige afwerking, verfijnde rij-eigenschappen en een relatief hoge prijs voor zowel de aanschaf als het onderhoud van de auto.

Autoverzekering Audi

Voordelen van een Audi Car Insurance

  • Schadeherstel bij de Audi dealer.
  • Met 100% originele delen en geen eigen risico.
  • Direct vervangend vervoer bij schade.

Basisdekking van een Audi autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van Audi Car Insurance

Je kunt de volgende aanvullende dekkingen afsluiten voor je Audi autoverzekering:

  • Schadeverzekering inzittenden
  • Ongevallen inzittenden verzekering
  • Uitgebreide Rechtsbijstand
  • Pechhulpverzekering (keuze uit dekking in Nederland of Europa)
  • Bonusgarantie

Bonus/malus bij Audi Car Insurance

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van Audi

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden Audi

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van Audi? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering Audi vergelijken

Via onze vergelijker kun je gemakkelijk alle verzekeraars vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo weet je zeker of een Audi autoverzekering de beste optie is voor jou. Maak dus snel gebruik van onze vergelijker en ontdek hoeveel geld jij per jaar kunt besparen met je overstap.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlAudi
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van Audi afsluiten

Wil je een autoverzekering voor je Audi afsluiten? Maak dan gebruik van onze vergelijker en sluit binnen een paar minuten een nieuwe verzekering af. Zo ga je direct verzekerd de weg op met je Audi.

Autoverzekering Audi

Schade melden bij Audi Car Insurance

Heb je een ongeluk(je) gehad met je auto en is er sprake van schade? Wat vervelend, we begrijpen dat je deze schade zo snel mogelijk wil laten repareren. Je kunt je schade melden door te bellen naar (033) 479 49 60. Heb je een schadeformulier ingevuld? Stuur deze naar: audiverzekering@allianz.nl. Voor alleen ruitschade kun je contact opnemen met de Audi ruitenservice op 0800 28 34 48 57.

Audi autoverzekering

Een autoverzekering bij Audi opzeggen

Ben je van plan om je Audi autoverzekering op te zeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van Audi via het volgende e-mailadres: audiverzekering@allianz.nl.

Contactgegevens Audi Car Insurance

Pechhulp binnen- en buitenland: +31 (020) 561 8908
Klantenservice: (033) 479 17 21
E-mail: audiverzekering@allianz.nl