Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

Lancyr autoverzekering

Lancyr biedt verzekeringen en hypotheken aan particulieren, waaronder de Lancyr autoverzekering. Het bedrijf koopt verzekeringen in bij grote verzekeraars en ontwikkelt vervolgens eigen verzekeringsproducten onder het huismerk Lancyr. Verzekeringen zijn zowel online als via adviseurs van de Lancyr verzekeringswinkels af te sluiten.

Dekkingen Lancyr autoverzekering

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA met beperkt casco
  • WA met volledig casco

De autoverzekeringen zijn uit te breiden met de volgende aanvullende dekkingen: ongevallen-inzittendenverzekering, schade-inzittendenverzekering, rechtsbijstand auto, verhaalrechtsbijstand.

Autoverzekering vergelijken

Lancyr autoverzekering vergelijken

Wil je weten of de Lancyr autoverzekering de voordeligste keuze is? Ga ook voor gemak en vergelijk het aanbod van Lancyr met de autoverzekeringen van andere verzekeraars. Op basis van je gegevens en gewenste dekkingen tonen wij een top 3 van goedkope autoverzekeringen waarvoor je in aanmerking komt. Desgewenst kun je het totale vergelijkingsresultaat bekijken.

Bespaar tot wel € 200 op je autoverzekering

Uit onderzoek blijkt dat er enorme premieverschillen tussen autoverzekeraars zijn. Autoverzekeringen vergelijken, afsluiten en overstappen kan dus een flinke besparing opleveren. Bij Overstappen.nl vergelijk je snel en eenvoudig het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Dit scheelt je veel uitzoekwerk.

« Terug naar autoverzekeraars