Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

Nationale Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste verzekeraars in Nederland. Nationale Nederlanden is sinds 1991 onderdeel van ING Groep. Naast verzekeringen biedt Nationale Nederlanden financiële producten als pensioenen en hypotheken.

Via adviseur of direct online

Particulieren kunnen via een adviseur verzekeringen van Nationale Nederlanden afsluiten. Enkele verzekeringen, zoals de Nationale Nederlanden autoverzekering, zijn ook via de website aan te vragen.

Autoverzekering vergelijken

Ontstaansgeschiedenis

De ontstaansgeschiedenis van Nationale Nederlanden gaat terug tot de 18e eeuw. Na veel fusies van voorgangers ontstond in 1963 de Nationale Nederlanden, na de samenvoeging van De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote verzekeringsmaatschappij en bank met zo´n 6000 medewerkers.

Dekking autoverzekering Nationale Nederlanden

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Nationale Nederlanden:

De basisdekking is uit te breiden met een: no-claimbeschermer, schadeverzekering inzittenden, ongevallenverzekering inzittenden, rechtsbijstandverzekering, verhaalservice autoschade en verkeersschadeverzekering.

Nationale Nederlanden autoverzekering vergelijken

Ga naar onze vergelijker en kom erachter of Nationale Nederlanden een geschikte autoverzekering voor je heeft. Overstappen.nl zoekt op basis van je kenteken, geboortedatum en schadevrije jaren de goedkoopste autoverzekeringen. Heb je een keuze gemaakt? Een autoverzekering afsluiten kun je direct online regelen.

Overstappen van autoverzekeraar en besparen

Er zijn grote prijsverschillen tussen autoverzekeraars. Een goedkope autoverzekering kan een prima dekking bieden. Het is dus slim om eens in de zoveel tijd autoverzekeringen te vergelijken. Je kunt tot wel € 200 per jaar besparen op premie. Je huidige autoverzekering kun je zelf opzeggen met onze handige standaard opzegbrief.

« Terug naar autoverzekeraars