Nationale Nederlanden autoverzekering - Overstappen.nl

Nationale Nederlanden autoverzekering

Contactgegevens
088 663 06 63
www.nn.nl
Vul in en bereken je premie

Nationale Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste verzekeraars in Nederland. Nationale Nederlanden is sinds 1991 onderdeel van ING Groep. Naast verzekeringen biedt Nationale Nederlanden financiële producten als pensioenen en hypotheken aan.

Over Nationale Nederlanden

De ontstaansgeschiedenis van Nationale Nederlanden gaat terug tot de 18e eeuw. Na veel fusies van voorgangers ontstond in 1963 de Nationale Nederlanden, na de samenvoeging van De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote verzekeringsmaatschappij en bank met zo’n 6000 medewerkers.

Autoverzekering Nationale Nederlanden

Voordelen van een Nationale Nederlanden autoverzekering

  • Tevredenheidsgarantie
  • 24/7 hulp bij schade
  • Tot 80% korting bij schadevrij rijden

Basisdekking van een Nationale Nederlanden autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van Nationale Nederlanden

  • Schadeverzekering inzittende
  • Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen
  • Pechhulp

Bonus/malus

De bonus-malus ladder van Nationale Nederlanden verschilt per dekking en vind je in de voorwaarden van je autoverzekering. Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van Nationale Nederlanden

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden Nationale Nederlanden

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van Nationale Nederlanden? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering Nationale Nederlanden vergelijken

Ga naar onze vergelijker en kom erachter of Nationale Nederlanden een geschikte autoverzekering voor je heeft. Overstappen.nl zoekt op basis van je kenteken, geboortedatum en schadevrije jaren de goedkoopste autoverzekeringen. Heb je een keuze gemaakt? Een autoverzekering afsluiten kun je direct online regelen.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlNationale Nederlanden
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van Nationale Nederlanden afsluiten

Er zijn grote prijsverschillen tussen autoverzekeraars. Een goedkope autoverzekering kan een prima dekking bieden. Het is dus slim om eens in de zoveel tijd autoverzekeringen te vergelijken. Je kunt tot wel € 265 per jaar besparen op premie. Via onze vergelijker kun je gemakkelijk een verzekering voor je auto afsluiten.

Autoverzekering Nationale Nederlanden

Schade melden bij Nationale Nederlanden

Je kunt de schade aan je auto melden via de Nationale Nederlanden app, via een online formulier, telefonisch of via een adviseur.

Nationale Nederlanden autoverzekering

Een autoverzekering bij Nationale Nederlanden opzeggen

Wil je je autoverzekering bij Nationale Nederlanden opzeggen? Dit kan je op verschillende manieren doen. Bij deze verzekeraar kan je een autoverzekering na het eerste verzekeringsjaar dagelijks opzeggen. Voor het opzeggen van je autoverzekering kun je contact opnemen met de klantenservice van de verzekeraar.

Contactgegevens Nationale Nederlanden

Klantenservice: 088 663 06 63 (ma t/m vr van 8:00 tot 18:00)
NN Alarmcentrale (binnen- en buitenland): +31 (0) 26 400 23 90 (24/7 bereikbaar)