Škoda autoverzekering | Overstappen.nl

Škoda autoverzekering

Contactgegevens
(033) 479 17 25
skodaverzekering@allianz.nl
skodafinancialservices.nl
Vul in en bereken je premie

Ben je op zoek naar een autoverzekering voor je Škoda? Dan heb je een extra optie om uit te kiezen. Škoda biedt namelijk zelf ook autoverzekeringen aan, speciaal voor Škoda liefhebbers. Benieuwd naar de premie van een Škoda autoverzekering? Maak dan een vergelijking en check direct hoeveel jij per jaar kan besparen op je autoverzekering. Of lees verder voor meer informatie over deze verzekering.

Over Škoda

Het automerk Škoda komt oorspronkelijk uit Tsjechië en is onderdeel van de Volkswagen Group. Škoda auto’s worden in Tsjechië, China, Rusland, India en Slowakije geproduceerd. Škoda is het op vijf na oudste nog bestaande automerk.

Wist je dat…
Škoda zowel ‘schade’ als ‘jammer’ in het Tsjechisch betekent?

Autoverzekering Škoda

Voordelen van een Škoda autoverzekering

  • Schadeherstel bij de ŠKODA dealer.
  • Met 100% originele delen en geen eigen risico.
  • Direct vervangend vervoer bij schade.

Basisdekking van een Škoda autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van Škoda

Je kunt de volgende aanvullende dekkingen afsluiten voor je Škoda autoverzekering:

  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Uitgebreide Rechtsbijstand
  • Pechhulp (keuze uit dekking in Nederland of Europa)
  • Bonusgarantie

Bonus/malus bij Škoda

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van Skoda

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden Skoda

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van Skoda? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering Škoda vergelijken

Op Overstappen.nl kun je heel eenvoudig verschillende verzekeraars vergelijken op basis van prijs én kwaliteit. In ons overzicht zie je in één oogopslag of een Škoda autoverzekering voor jou het goedkoopste is en het beste aansluit op je wensen. Maak dus snel gebruik van onze vergelijker en ontdek hoeveel geld jij per jaar kunt besparen met je overstap.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlŠkoda
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van Škoda afsluiten

Ben je van plan om een autoverzekering bij Škoda af te sluiten? Maak dan gebruik van onze vergelijker en sluit binnen een paar minuten een nieuwe verzekering af. Zo ga je straks veilig en goed verzekerd de weg op.

Autoverzekering Škoda

Schade melden bij Škoda autoverzekering

Heb je schade aan je auto? Wat vervelend, we begrijpen dat je deze schade zo snel mogelijk wil laten repareren. Je kunt je schade melden door te bellen naar (033) 479 49 10. Heb je een schadeformulier ingevuld? Stuur deze naar: schadeservice@allianz.nl.

Škoda autoverzekering

Een autoverzekering bij Škoda opzeggen

Wil je jouw Škoda autoverzekering opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van Škoda via het volgende e-mailadres: skodaverzekering@allianz.nl. Je verzekering is dagelijks opzegbaar en stopt 1 maand na ontvangst van jouw e-mail.

Contactgegevens Škoda autoverzekering

Pechhulp binnen- en buitenland: +31 (020) 561 8908 (24/7 bereikbaar)
Klantenservice: (033) 479 17 25
E-mail: skodaverzekering@allianz.nl