Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

ABN AMRO autoverzekering

ABN AMRO is van herkomst een Nederlandse bank. Naast bankzaken regelt autoverzekeraar ABN AMRO ook particuliere en/of zakelijke verzekeringen. De particuliere autoverzekering is onderdeel van het particuliere verzekeringspakket van de bank.

Dekkingen ABN AMRO autoverzekering

Bij een autoverzekering van ABN AMRO kun je kiezen voor onderstaande dekkingen. Klik op het product voor uitgebreide informatie over de dekking in de verzekeringskaart.

Autoverzekering vergelijken

Waarom autoverzekering van ABN AMRO?

Als je een betaalrekening hebt bij ABN AMRO kun je ook een autoverzekering afsluiten en profiteer je van de volgende voordelen:

  • Bij diefstal behoud je je no-claimkorting.
  • Met 5 schadevrije jaren al 75% korting op je premie.
  • Voor auto’s tot 5 jaar oud ontvang je bij diefstal of total loss raken van de auto de aanschafwaarde terug.

Vergelijk ABN AMRO met andere autoverzekeraars

De autoverzekering van ABN AMRO is opgenomen in onze vergelijker. Hier kun je de autoverzekering heel gemakkelijk vergelijken met andere aanbieders van autoverzekeringen. Je kunt onder andere vergelijken op premie, polisvoorwaarden of op eigen risico. Aan de hand van jouw gegevens tonen wij een duidelijk overzicht.  

Overstappen van autoverzekering

Nu overstappen van autoverzekering en geld besparen? Begin dan met het vergelijken van je huidige autoverzekering met het aanbod van andere autoverzekeraars. Sluit de autoverzekering van je keuze direct online af. Je kunt onze opzegservice gebruiken om je huidige autoverzekering op te zeggen.

« Terug naar autoverzekeraars