Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

FBTO autoverzekering

FBTO bestaat sinds 1956 en telt zo’n 450 medewerkers. FBTO is in Leeuwarden gevestigd en onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep van Nederland. FBTO richt zich op particulieren en werkt zonder tussenpersonen. Je kunt de FBTO autoverzekering en andere schadeverzekeringen direct bij FBTO afsluiten.

Eerste direct writer

FBTO was in de jaren 60 de eerste Nederlandse verzekeraar die direct met particulieren verzekeringen afsloot. FBTO is een ‘direct writer’. FBTO was ook de eerste verzekeringsmaatschappij waar mensen online schadeverzekeringen konden afsluiten. Er wordt dus niet gewerkt met tussenpersonen en adviseurs. Particulieren kunnen FBTO rechtstreeks benaderen via e-mail, social media of telefoon.

Autoverzekering vergelijken

Voordelen autoverzekering FBTO

  • Binnen 3 jaar krijg je terug wat je voor je auto betaald hebt als deze total loss of gestolen is.
  • Je betaalt alleen voor wat je zelf kiest
  • Schade melden met Whatsapp, gemakkelijk en snel

Dekkingen FBTO autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van FBTO :

Je kunt ook aanvullende autoverzekeringen afsluiten, zoals: no-claimbeschermer, verkeersrechtsbijstand en pechhulp buitenland.

FBTO vergelijken met andere autoverzekeraars

Op Overstappen.nl kun je de FBTO autoverzekering met andere autoverzekeraars vergelijken. Welke autoverzekering past bij je? Kom erachter door je gegevens, zoals kenteken, postcode en schadevrije jaren in te vullen in onze vergelijker. Je krijgt dan een top 3 en totaaloverzicht van de voordeligste autoverzekeringen.

Direct een autoverzekering afsluiten via Overstappen.nl

De premies die autoverzekeraars in rekening brengen lopen sterk uiteen. Autoverzekeringen vergelijken en overstappen kan in sommige gevallen tot wel € 200 besparing opleveren. Bij ons vind je snel de goedkoopste autoverzekering. Vervolgens kun je direct online de autoverzekering van je eigen keuze afsluiten.

« Terug naar autoverzekeraars