Volkswagen autoverzekering

Volkswagen autoverzekering

Contactgegevens
(033) 479 17 22
volkswagenverzekering@allianz.nl
www.volkswagenfinancialservices.nl
Vul in en bereken je premie

Ben jij in het bezit van een Volkswagen? Dan wil je natuurlijk wel dat deze auto goed verzekerd is. Geen probleem! Via onze vergelijker sluit je eenvoudig een autoverzekering voor je Volkswagen af. Wil je eerst wat meer informatie over deze verzekering? Lees dan vooral verder. 

Over Volkswagen

Volkswagen is een Duits automerk dat in 1937 is opgericht. De eerste Volkswagen auto’s waren bedoeld voor ‘het gewone volk’ en moesten een topsnelheid van 100 km/u kunnen halen en twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren. Hiermee werd in 1934 de basis gelegd voor wat nu een van de grootste automerken ter wereld is. Volkswagen was én is nog steeds een van de populairste automerken. De Volkswagen Kever en de Golf zijn modellen die nog steeds in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld staan.

Autoverzekering Volkswagen

Voordelen van een Volkswagen autoverzekering

  • Schadeherstel bij de Volkswagen dealer.
  • Met 100% originele delen en geen eigen risico.
  • Direct vervangend vervoer bij schade.

Basisdekking van een Volkswagen autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van Volkswagen

Je kunt de volgende aanvullende dekkingen afsluiten voor je Volkswagen autoverzekering:

  • Schadeverzekering inzittenden
  • Ongevallen inzittenden verzekering
  • Uitgebreide Rechtsbijstand
  • Pechhulpverzekering (keuze uit dekking in Nederland of Europa)
  • Bonusgarantie

Bonus/malus bij Volkswagen

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van Volkswagen

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden Volkswagen

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van Volkswagen? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering Volkswagen vergelijken

Via onze vergelijker kun je gemakkelijk alle verzekeraars vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo weet je zeker of een Volkswagen autoverzekering de beste optie is voor jou. Maak dus snel gebruik van onze vergelijker en ontdek hoeveel geld jij per jaar kunt besparen met je overstap.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlVolkswagen
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van Volkswagen afsluiten

Wil je een autoverzekering voor je Volkswagen afsluiten? Maak dan gebruik van onze vergelijker en sluit binnen een paar minuten een nieuwe verzekering af. Zo ga je direct verzekerd de weg op met je Volkswagen.

Autoverzekering Volkswagen

Schade melden bij Volkswagen

Heb je een ongeluk(je) gehad met je auto en is er sprake van schade? Wat vervelend, we begrijpen dat je deze schade zo snel mogelijk wil laten repareren. Je kunt je schade melden door te bellen naar (033) 479 4960. Heb je een schadeformulier ingevuld? Stuur deze naar: schadeservice@allianz.nl. Voor alleen ruitschade kun je contact opnemen met de Volkswagen ruitenservice op 0800 555 70 00.

Volkswagen autoverzekering

Een autoverzekering bij Volkswagen opzeggen

Ben je van plan om je Volkswagen autoverzekering op te zeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van Volkswagen via het volgende e-mailadres: volkswagenverzekering@allianz.nl.

Contactgegevens Volkswagen

Pechhulp binnen- en buitenland: +31 (020) 561 8908 (24/7 bereikbaar)
Klantenservice: (033) 479 17 22
E-mail: volkswagenverzekering@allianz.nl

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.