ING autoverzekering

Contactgegevens
020-22 888 88
Vul in en bereken je premie

ING is een bank met financiële producten als betaalrekeningen, hypotheken en leningen. Daarnaast biedt ING een breed scala aan verzekeringen voor particulieren (en ondernemers), zoals de ING autoverzekering. ING is onderdeel van de ING Groep die wereldwijd actief is.

Fusie ING

ING is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. In 2009 zijn de Postbank en de ING Bank gefuseerd tot de ING. Je kunt bij de ING direct een reisverzekering, inboedelverzekering of ING autoverzekering afsluiten. Er wordt niet gewerkt met tussenpersonen.

Voordelen ING autoverzekering

  • Bij schadevrij rijden, tot 85% korting
  • Geen eigen risico bij reparatie door schadeherstelnetwerk van ING
  • 24/7 bereikbaar bij schade

Dekkingen ING autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van ING:

Je kunt de ING autoverzekering uitbreiden met rechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden.

ING vergelijken met andere autoverzekeraars

Door ING autoverzekeringen op Overstappen.nl te vergelijken kom je erachter of dit de goedkoopste autoverzekering voor je is. Binnen een paar stappen weet je welke autoverzekeraars het voordeligst zijn. Je kunt de verzekering van ING helaas niet bij ons afsluiten. Alleen als bestaande klant van ING kun je gebruik maken van hun autoverzekering. Ga daarvoor naar de website van ING. Je kunt wel een andere autoverzekering afsluiten via onze vergelijker.  

Overstappen en besparen

De premies van autoverzekeringen lopen sterk uiteen. Door over te stappen van autoverzekering kun je tot € 200 besparen op je autoverzekering. Een goedkope autoverzekering kan een prima dekking bieden. Zeg je huidige autoverzekering zelf gemakkelijk op met behulp van onze opzegservice.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.