Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Delta Lloyd autoverzekering

De Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener die ook actief is in België en Duitsland. De Delta Lloyd groep biedt voornamelijk verzekeringen aan. De verzekeraars Delta Lloyd, OHRA en ABN Amro Verzekeringen behoren ook tot De Delta Lloyd Groep.

Breed pakket financiële diensten

Delta Lloyd Groep is al sinds 1807 actief in verzekeringen, pensioenen, bankieren en beleggen. Delta Lloyd Verzekeringen biedt een breed pakket financiële diensten aan de particuliere en zakelijke markt. Deze producten en diensten worden via onafhankelijke verzekeringsadviseurs aan klanten aangeboden.

Autoverzekering vergelijken

Voordelen autoverzekering Delta Lloyd

  • Je krijgt een vergelijkbare auto bij total loss of diefstal
  • Altijd korting op premie, ook zonder schadevrije jaren
  • Alarmcentrale 24 uur per dag bereikbaar

Dekkingen autoverzekering Delta Lloyd

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Delta Lloyd:

De autoverzekering is uit te breiden met aanvullende dekkingen als: accessoiresdekking, inzittendenverzekeringen, rechtsbijstand en pechhulp.

Delta Lloyd vergelijken met andere autoverzekeraars

Op Overstappen.nl kom je er snel achter of de Delta Lloyd autoverzekering bij je past. Je hoeft alleen het kenteken, kilometers per jaar en schadevrije jaren in te vullen in onze vergelijker. Vervolgens krijg je een top 3 van goedkoopste autoverzekeringen te zien, waarvoor je in aanmerking komt. Keuze gemaakt? Je autoverzekering afsluiten kan direct online.

Bespaar op je jaarlijkse premie

Door grote prijsverschillen tussen autoverzekeraars kun je jaarlijks € 200 besparen op je verzekeringspremie. Een goedkope autoverzekering kan een prima dekking aanbieden. Houd je huidige autoverzekering dus tegen het licht en neem het besluit tot overstappen van autoverzekering.