Delta Lloyd autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Delta Lloyd was zowel zakelijk als particulier een financiële dienstverlener waar je terecht kon voor verzekeringen en bancaire diensten. Door kritisch te kijken naar de financiën van hun klanten, wilde Delta Lloyd jou als klant meer zekerheid bieden. In juli 2018 is Delta Lloyd samengegaan met Nationale-Nederlanden onder de naam Nationale-Nederlanden.

Over Delta Lloyd

De Delta Lloyd Groep was al sinds 1807 actief in verzekeringen, pensioenen, bankieren en beleggen. Delta Lloyd Verzekeringen bood een breed pakket financiële diensten aan de particuliere en zakelijke markt. Deze producten en diensten werden via onafhankelijke verzekeringsadviseurs aan klanten aangeboden.

Delta Lloyd is sinds juli 2018 onderdeel van Nationale-Nederlanden en opereert nu onder de naam Nationale-Nederlanden. Het is niet meer mogelijk om een verzekering bij Delta Lloyd af te sluiten. Ben je klant van Delta Lloyd? Dan zal de communicatie vanaf nu onder de naam Nationale-Nederlanden plaatsvinden. Inhoudelijk verandert er verder niets.

autoverzekering Delta Lloyd

Autoverzekering Delta Lloyd vergelijken

Het is niet meer mogelijk om autoverzekeringen van Delta Lloyd te vergelijken. Aangezien Delta Lloyd nu onderdeel is van Nationale-Nederlanden, is het wel mogelijk om deze verzekeringen te vergelijken. Zij bieden autoverzekeringen aan met dezelfde voorwaarden. In onze vergelijker vergelijk je autoverzekeringen gemakkelijk en snel.

Autoverzekering van Delta Lloyd afsluiten

Het is niet mogelijk om een autoverzekering van Delta Lloyd af te sluiten, aangezien het bedrijf nu onderdeel is van Nationale-Nederlanden. Het is echter wel mogelijk om een autoverzekering bij Nationale-Nederlanden af te sluiten. Dit kan je eenvoudig doen via onze vergelijker.

autoverzekering Delta Lloyd
[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto” url=”/autoverzekering/”]

Schade melden bij Delta Lloyd

Aangezien Delta Lloyd is overgenomen door Nationale-Nederlanden, kan je nu je schade melden bij NN. Dit doe je door te bellen naar 0900 464 46 44 (24/7 bereikbaar) of door te mailen naar schade@nnvs.nl. Als je je verzekering via een verzekeringsadviseur hebt afgesloten, kan je verzekeringsadviseur je verder helpen.

autoverzekering Delta Lloyd

Een autoverzekering bij Delta Lloyd opzeggen

Aangezien Delta Lloyd is overgenomen, moet je je verzekering nu opzeggen bij Nationale-Nederlanden. Dit doe je door te bellen naar 088 663 06 63 (ma-vrij van 8u tot 21u, op zaterdag van 9u tot 17u). Als je je verzekering hebt afgesloten via een verzekeringsadviseur, dan kan hij/zij de opzegging regelen.

Contactgegevens Delta Lloyd

Schade melden: 0900 464 46 44
E-mail: schade@nnvs.nl
Spoed (binnen NL): 026 400 23 90
Spoed (buiten NL): +31 26 400 23 90

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto” url=”/autoverzekering/”]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.