Pers | Overstappen.nl

Pers

Overstappen.nl wil consumenten en andere geïnteresseerde organisaties op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de overstapmarkt van energiecontracten, abonnementen en verzekeringen. Dit doen wij door het delen van nieuwsberichten op onze website, blogs en social media. Daarnaast publiceren we regelmatig persberichten. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste publicaties in de media en onze contactgegevens.

Overzicht van onze persberichten

In de pers 2024

In de pers 2023

In de pers 2022

In de pers 2019


Over Overstappen.nl

Overstappen.nl is onderdeel van de Kizi familie. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen je namelijk om zonder veel kosten en moeite de beste keuze te maken als het gaat om je maandelijkse uitgaven voor zaken als verzekeringen, energie of internet. Dat scheelt je tijd en geld. Handig toch?

Wat betekent dit voor jou?

In totaal bestaat Kizi uit 6 websites waar dagelijks bijna 50 specialisten ervoor zorgen dat jij gemakkelijk bespaart op jouw maandelijkse uitgaven. Voor iedere verzekering en ieder contract hebben wij onze eigen specialisten. Zij regelen achter de schermen de beste deals, pluizen alle kleine letters uit en zetten de resultaten overzichtelijk voor jou op een rij. Zo kan jij makkelijk kiezen. En heb je hulp nodig? Dan kan je ons altijd even bellen, mailen, chatten of whatsappen. Dat is het voordeel als je een grote familie hebt, dan staan er altijd mensen voor je klaar!

Overstappen is onderdeel van Kizi

Contact

Wij staan de pers graag te woord voor informatie over marktbewegingen, trends binnen energie, internet, telecom en verzekeringen. Neem hiervoor contact met ons op via het centrale e-mailadres: pers@overstappen.nl.

Benieuwd naar onze experts? Voor meer informatie over onze specialisten verwijzen we je graag door naar onze expert pagina.

Persberichten

Mediakit Overstappen.nl

Download hier de Overstappen.nl mediakit met onze logo’s.

Mediakit