Onze experts

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze Overstapexperts. Met hun kennis en expertise helpen ze jou met het vinden van de beste deals en houden ze jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen, contracten en abonnementen. 

Energie-Expert

Tom

Wil je alles weten over de energiemarkt? Dan ben je bij onze energie-expert Tom aan het juiste adres. Hij weet als geen ander hoe je het beste energiecontract afsluit tegen de laagste prijs.  Met zijn handige tips en tricks heb jij binnen no time een energiecontract dat bij jouw persoonlijke verbruik past. Wil je meer te weten komen over Tom of ben je gewoon benieuwd naar zijn handige bespaartips? Neem dan gauw een kijkje op zijn persoonlijke expert pagina.

Energie-expert Tom
Expert Autoverzekeringen

Jerry

Jerry, onze Expert Autoverzekeringen, is van alle markten thuis. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen weet hij als geen ander hoe de autoverzekeringsmarkt in elkaar zit. Bekijk voor meer informatie over zijn expertise en vergelijkingstips zijn persoonlijke expertpagina.

Expert Autoverzekeringen Jerry
Zorgverzekering en Kredietexpert

Eva

Als Zorgverzekering en Kredietexpert zorgt Eva ervoor dat je via onze vergelijker de beste zorgverzekeringen en leningen kunt vergelijken. Hiervoor maakt zij afspraken met zorgverzekeraars en kredietverstrekkers die in onze vergelijker terecht willen komen. Bekijk voor meer informatie over zijn expertise en vergelijkingstips haar persoonlijke expertpagina.

Zorgverzekering en Kredietexpert Eva
Duurzaamheidsexpert

Romy

Als Duurzaamheidsexpert voorziet Romy je van de laatste tips en informatie op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de duurzame producten die je bij ons kunt afsluiten. Zo zorgt ze er bijvoorbeeld voor dat je via Overstappen.nl gemakkelijk een offerte voor zonnepanelen kunt aanvragen. Voor meer informatie over Romy kun je terecht op haar persoonlijke expertpagina.

Duurzaamheidexpert Romy

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.