Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten
Vergelijk direct alle energieleveranciers

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

Energieleveranciers

Wat zijn energieleveranciers?

Energieleveranciers zorgen voor de levering van stroom en/of gas naar je woning. Hiervoor maken zij gebruik van de transportnetten van de regionale netbeheerders.

Je mag zelf je energieleverancier kiezen. Je kunt één leverancier voor gas en elektriciteit hebben, maar dit mogen ook twee aparte bedrijven zijn: één voor de levering van gas en één voor elektriciteit. De keuze is aan jezelf.

Alle energieleveranciers in 2018

Hieronder vind je een overzicht van alle energieleveranciers in Nederland. Door een energieleverancier te selecteren krijg je een uitgebreide samenvatting over de desbetreffende energieleverancier. Hierin wordt uitgelegd hoe het bedrijf is ontstaan en wat de missie en visie is van de organisatie.

Hoeveel energieleveranciers zijn er in Nederland?

Nederland telt in februari 2018 negenendertig energiebedrijven.

Hulp/advies nodig?

Wil je jouw huidige energieleverancier inwisselen, maar heb je vragen over het overstapproces? Zit ik bijvoorbeeld een periode zonder gas water licht ? Of andere twijfels? Of bevind je je in een bijzondere situatie?Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Overstappen.nl heeft meer dan 5 jaar ervaring in het overstapproces van energieleveranciers. De medewerkers van de klantenservice kunnen al je vragen beantwoorden. Desgewenst denken zij met je mee over de best passende energieleverancier.

energieleveranciers vergelijken

Tel.: 020 - 760 42 42

Daniëlle

Daniëlle helpt dagelijks overstappers via mail, telefoon en sociale media. Zij kan al je vragen over energieleveranciers beantwoorden.