Proteq autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Autoverzekeraar Proteq Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar en onderdeel van SNS REAAL. Proteq Verzekeringen biedt direct aan particulieren onder andere reis-, uitvaart-, dier-, ongevallen- en autoverzekeringen aan. De verzekeraar, opgericht in 1988, is gevestigd in Alkmaar.

Dekkingen Proteq autoverzekering

Proteq autoverzekering kent de volgende dekkingen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

De autoverzekering is uit te breiden met een inzittendenbescherming en een automobilisten rechtsbijstandverzekering.

Proteq niet meegenomen in vergelijker

Proteq is niet meegenomen in onze vergelijker van autoverzekeringen. Je kunt wel zelf het aanbod van Proteq vergelijken met de top 3 volgens onze vergelijker van autoverzekeringen. Ga nu in onze vergelijker na welke beschikbare autoverzekeringen in je eigen situatie het voordeligst zijn. Je hoeft alleen je kenteken, postcode en schadevrije jaren in te vullen en je krijgt de goedkoopste autoverzekeringen al in beeld. Je kunt direct online de autoverzekering afsluiten.

Autoverzekering vergelijken en overstappen

De premies van autoverzekeraars verschillen sterk. Goedkoop en goede dekking kunnen samengaan in een autoverzekering. Je huidige autoverzekering vergelijken en overstappen kan je jaarlijkse premie tot wel € 200 omlaag brengen. Ga nu naar onze vergelijker en bespaar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.