Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

REAAL autoverzekering

REAAL Verzekeringen fuseerde in 1997 met SNS Groep tot SNS REAAL. Deze beursgenoteerde financiële dienstverlener richt zich zowel op particuliere als op zakelijke klanten. Bankverzekeraar SNS REAAL biedt hypotheken, pensioen, beleggen en verzekeringen, zoals de REAAL autoverzekering.

Via adviseurs en gevolmachtigden

Het hoofdkantoor van SNS REAAL is gevestigd in Utrecht. REAAL Verzekeringen werkt met onafhankelijke financiële adviseurs en gevolmachtigde agenten. De REAAL autoverzekering is bij zowel deze tussenpersonen als in onze vergelijker van autoverzekeringen af te sluiten.

Autoverzekering vergelijken

Dekking REAAL autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van REAAL Verzekeringen:

De autoverzekering is uit te breiden met de volgende aanvullende dekkingen: ongevallen inzittenden, schadeverzekering inzittenden, verlengde nieuwwaarderegeling, verhaalsbijstand en rechtsbijstand.

Voordelen autoverzekeraar REAAL

  • Accessoires tot € 1000 gratis meeverzekerd
  • Bonuskorting op verzekeringspremie tot maximaal 80%
  • Dezelfde premiekorting voor een tweede gezinsauto
  • Gratis hulpverlening in binnen- en buitenland

REAAL Verzekeringen vergelijken met andere autoverzekeraars

Wil je de autoverzekering vinden die aansluit op je persoonlijke situatie? Ga dan naar onze vergelijker en vul onder andere je kenteken, kilometers per jaar en de gewenste dekking in. Op je scherm verschijnt een overzicht met voordelige autoverzekeraars waarvoor je in aanmerking komt. Je kunt de autoverzekering van je keuze direct afsluiten.

Ga naar onze vergelijker en kijk of REAAL Verzekeringen een geschikte autoverzekering voor je heeft.

Besparen op je autoverzekering via Overstappen.nl

Op Overstappen.nl vind je eenvoudig de goedkoopste autoverzekering die je direct online kunt afsluiten. Er bestaat een enorm prijsverschil in de premies van autoverzekeraars. Het vergelijken van autoverzekeringen is een goed idee want je kunt tot wel € 200 op je autoverzekering besparen. Je kunt je huidige verzekering opzeggen met behulp van onze standaard opzegbrief.

« Terug naar autoverzekeraars