REAAL autoverzekering

Reaal verzekering

Contactgegevens
072 - 519 4000
www.reaal.nl
Vul in en bereken je premie

REAAL Verzekeringen fuseerde in 1997 met SNS Groep tot SNS REAAL. Deze beursgenoteerde financiële dienstverlener richt zich zowel op particuliere als op zakelijke klanten. Bankverzekeraar SNS REAAL biedt hypotheken, pensioen, beleggen en verzekeringen aan. Vanaf 1 januari 2021 heeft Nationale Nederlanden de schadeverzekeringen van SNS REAAL overgenomen. Dit betekent dat een autoverzekering nu af te sluiten is via Nationale Nederlanden in plaats van REAAL.

Over REAAL

Het hoofdkantoor van SNS REAAL is gevestigd in Utrecht. REAAL Verzekeringen werkt met onafhankelijke financiële adviseurs en gevolmachtigde agenten. De REAAL autoverzekering is bij zowel deze tussenpersonen als in onze vergelijker af te sluiten.

Autoverzekering REAAL

Voordelen van een REAAL autoverzekering

  • Tevredenheidsgarantie
  • 24/7 hulp bij schade
  • Tot 80% korting bij schadevrij rijden

Basisdekking van een REAAL autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van REAAL

  • Schadeverzekering inzittende
  • Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen
  • Pechhulp

Bonus/malus bij REAAL

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van REAAL

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden REAAL

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van REAAL? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering REAAL vergelijken

Wil je de autoverzekering vinden die aansluit op je persoonlijke situatie? Ga dan naar onze vergelijker en vul onder andere je kenteken, kilometers per jaar en de gewenste dekking in. Op je scherm verschijnt een overzicht met voordelige autoverzekeraars waarvoor je in aanmerking komt. Je kunt de autoverzekering van je keuze direct afsluiten. Ga naar onze vergelijker en kijk of REAAL Verzekeringen een geschikte autoverzekering voor je heeft.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlREAAL
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van REAAL afsluiten

Op Overstappen.nl vind je eenvoudig de goedkoopste autoverzekering die je direct online kunt afsluiten. Er bestaat een enorm prijsverschil in de premies van autoverzekeraars. Het vergelijken van autoverzekeringen is een goed idee want je kunt tot wel € 265 op je autoverzekering besparen.

Autoverzekering REAAL

Schade melden bij REAAL

Heb je schade of wil je een claim indienen? Neem dan contact op met je financiële adviseur of regel je schade rechtstreeks via Nationale Nederlanden. Zij zorgen voor de afhandeling van je schade. Je kan dit via de Nationale Nederlanden app, online of telefonisch (088 – 663 31 11) melden. 

In geval van nood kun je telefonisch contact opnemen met de Alarmcentrale van Nationale Nederlanden op +31 (0) 26 400 23 90.

Reaal autoverzekering

Een autoverzekering bij REAAL opzeggen

Je kunt je autoverzekering opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Nationale Nederlanden via 088 – 663 06 63. 

Contactgegevens REAAL

Klantenservice REAAL: 072 – 519 40000 (ma t/m vr tussen 10.00 en 16.00 uur)
Klantenservice NN: 088 – 663 06 63 (ma t/m vr van 8:00 tot 18:00)
NN Alarmcentrale (binnen- en buitenland): +31 (0) 26 400 23 90 (24/7 bereikbaar)

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.