Turien & Co. autoverzekering

Contactgegevens
072-5 181 181
info@turien.nl
https://www.turien.nl/
Vul in en bereken je premie

Turien & Co. biedt via assurantieadviseurs diverse verzekeringen aan op het gebied van bezit, gezondheid, mobiliteit en recreatie, waaronder de Turien & Co. autoverzekering. De assuradeur bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. Er is een samenwerking met verzekeraars als Zurich, VGZ, Avéro Achmea, De Goudse, Europeesche en DAS.

Ontstaansgeschiedenis

Het kantoor van de maatschappij is gevestigd in Alkmaar. Turien & Co. is in 1921 in Venlo gestart als makelaar in assurantiën. In 1948 ging het bedrijf een samenwerking aan met het huidige Zurich Financial Services. Turien & Co. is deze verzekeraar via volmacht gaan vertegenwoordigen, waarna andere verzekeraars volgden.

Dekkingen Turien & Co. autoverzekering

  • Primair Auto Polis
  • Prima Auto Polis
  • Premium Auto Polis
  • Premium Klassieker Polis

De autoverzekeringen zijn uit te breiden met: ongevallen inzittenden, schadeverzekering inzittenden, rechtsbijstand en verhaalsbijstand.

Turien & Co. vergelijken met andere autoverzekeraars

Is de Turien & Co. autoverzekering de beste keuze? Door te vergelijken op Overstappen.nl vind je eenvoudig een voordelige autoverzekering. Vul nu je gegevens, zoals kenteken, geboortedatum en schadevrije jaren in. Je krijgt dan een overzicht van de goedkoopste autoverzekeraars waar je voor in aanmerking komt. Sluit direct de autoverzekering van je keuze af.

Besparen op je premie

Autoverzekeraars bieden dezelfde verzekering aan tegen zeer verschillende premies. Op Overstappen.nl vind je eenvoudig de goedkoopste autoverzekering en kun je direct overstappen. Je kunt tot wel € 200 besparen. Vergelijk nu en kom erachter of Turien & Co. een geschikte autoverzekering voor je heeft.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.