Jules, onze Financieel expert | Overstappen.nl

Jules, onze Financieel expert

Financieel expert

Maak kennis met Jules

“Hoi, ik ben Jules. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als Financieel expert bij Overstappen.nl is het mijn taak om jou van de spaardeals te voorzien en zorg ik ervoor dat je leningen bij ons kunt vergelijken. Hiervoor maak ik afspraken met spaaraanbieders en kredietverstrekkers die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele spaarrentes en leningen tegen de laagste rente kunt vergelijken. Ook houd ik je op de hoogte van het laatste nieuws over sparen en geld lenen.”

Jules Winckers,
Domeinmanager Sparen en Geld lenen

Financieel expert Jules Winckers

Overstappen.nl in de media

De Telegraaf

Nieuwe vrije artsenkeuze steeds vaker op de helling

Volledig zelf kunnen kiezen door welke zorgaanbieder je wordt behandeld, dat is volgend jaar weer een stuk lastiger. Steeds minder zorgverzekeraars bieden een restitutiepolis aan waarbij je die vrije keus hebt. Waren er dit jaar nog vijftien restitutiepolissen, in 2023 zijn het er nog maar zes.

Lees meer

 
 
Leningen.nl
 
 

Nederlanders hebben moeite om uit-geleend geld terug te vragen

Zonder twijfel geld voorschieten of uitlenen aan een vriend of familielid is niet vanzelfsprekend voor alle Nederlanders. Een derde trekt de portemonnee liever niet om iets voor te schieten, blijkt uit onderzoek van Leningen.nl. Een verklaring hiervoor is dat het uitgeleende geld niet altijd wordt terugbetaald.

Lees meer

 
 Zorgverzekering en Kredietexpert Paul
 
 

Binnenkort beschikbaar

Om jou als consument op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op de zorg- en kredietmarkt publiceren wij regelmatig persberichten en onderzoeken. Als er weer een nieuwsbericht van ons door de media wordt opgepakt, zullen we dat hier tonen.


3 vragen voor Jules

  Waar let jij op als je een vergelijking maakt voor je spaarrekening?

  Het rentepercentage is natuurlijk erg belangrijk. Je bent een dief van je eigen portemonnee wanneer je je geld op een rekening laat staan tegen een lage rente. Daarnaast kijk ik altijd of de bank onder het depositogarantiestelsel valt. Mocht een bank failliet gaan, krijg je tot maximaal €100.000 van je ingelegde spaargeld terug. Dit is gelukkig het geval bij de meeste banken in Europa. Een bank zal ook niet snel failliet gaan, maar het garantiestelsel geeft toch de zekerheid die je wil voor je spaargeld.

  Heb jij een tip voor consumenten die overwegen om geld te lenen?

  Als je geld wilt lenen is het uitgangspunt dat je de maandlasten moet kunnen dragen voor de gehele looptijd van de lening. Doordat dit terugkerende maandlasten zijn heeft dit een flinke impact op je financiële situatie. Houd hier dus altijd rekening mee.

  Is vergelijken echt zo makkelijk?

  Jazeker! Of je nu leningen of spaarrekeningen wilt vergelijken, met onze vergelijker heb je binnen een paar minuten een duidelijk overzicht van verschillende aanbieders. Bovendien kun je sorteren op rente percentage. Zo vind je in één klik de hoogste rente voor je spaargeld of juist de laagste rente als je geld wil lenen.


Benieuwd naar onze andere experts?

Energie-expert Tom Schlagwein
Tom, Energie-expert
Lees meer over Tom
Expert schadeverzekeringen Jeremy Broekman
Jeremy, Expert schadeverzekeringen
Lees meer over Jeremy
Jerry Expert Autoverzekeringen
Jerry, Expert Autoverzekeringen
Lees meer over Jerry