Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Ons team

Yang Luyckx

Customer Happiness Specialist


Yang is niet alleen een waardevolle medewerkster van onze Customer Service, zij is ook studente Filosofie. Samen met haar collega's filosofeert zij over manieren waarop klanten het beste kunnen besparen op hun vaste lasten.

Savannah Janssen

Customer Happiness Specialist


Savannah heeft het team al meerdere malen weten te verblijden met haar muzikale talenten. Ook op de Customer Service legt zij de hoorn pas op de haak als iedereen tevreden is.

Alexandra Janssen

Customer Happiness Specialist


Dat Alexandra multi-inzetbaar is heeft ze wel bewezen. Tegenwoordig voorziet zij als enthousiaste medewerker van de customer service onze overstappers van hulp.

Fleur Ribbink

Customer Happiness Specialist


Voor al je vragen over energie, auto en zorg kun je terecht bij onze Fleur. Met het kampioenschap sneltypen op zak is niemand zo snel in het beantwoorden van de mail en chat. Zo krijg je nog sneller het best passende advies waar je portemonnee en jijzelf blij van worden.

Carmen Theunissen

Customer Happiness Specialist


Wil je besparen op je energiecontract, auto- of zorgverzekering, maar kom je er even niet uit? Geen zorgen! Carmen weet iedere vraag te beantwoorden, zodat jij ontspannen geld kan besparen. Ze wordt niet voor niets als sociaal en behulpzaam beschreven door collega's én klanten!

Fleur van der Linden

Customer Happiness Specialist


Wil je zorgeloos overstappen en besparen? Dan ben je bij Fleur bij het goede adres. Zij zorgt ervoor dat al jouw vragen en zorgen worden opgelost. De uitdrukking ‘No Worries’ is haar op het lijf geschreven.

Geertruida van der Zwaag

Customer Happiness Specialist


Wie denkt dat contracten en verzekeringen saai zijn heeft het mis. Onze modieuze Geertruida helpt jou aan de hoogst mogelijke besparing. Dit gaat je niet in de koude kleren zitten.

Renu Gangapersad

Finance Manager


Renu brengt met haar financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten.

Willemijn Kuitenbrouwer

PR Manager


Willemijn onderzoekt wie onze klanten zijn en waar we die het beste kunnen vinden. Zo zet ze ons ook offline op de kaart, met als doel om aan tafel te komen bij Antoinette.

Simon Schreuder

Product Manager Energie


Direct na zijn stage nam Simon de zware taak op zich om ons belangrijkste product te vertegenwoordigen. Hij zorgt dat wij altijd de beste energiedeals in huis hebben en dat de energieleveranciers zich een beetje gedragen.

Heleen Jansen

Product Owner Backend


Met haar uitgebreide kennis over energietarieven en oneindige connecties in de wereld van energieleveranciers zorgt Heleen voor de scherpste deals. Deze dame valt niet tegen te spreken. Niet zo gek met drie "lieve" kleine meiden thuis.

Jeroen Bosscha

IT Manager


Alle overstappers worden door IT Manager Jeroen netjes afgeleverd bij de nieuwe leveranciers. Jeroen is klantgericht en ontwikkelt met zijn team daarom altijd vanuit de wensen van de klant!

Florian van der Velde

Senior Backend Developer


Vanaf de vroege ochtenduurtjes zorgt Florian voor de werking van technische processen waar de meerderheid van het team het bestaan niet van af weet.

Yarich Tjokrodikromo

UI/UX-Designer


Enkele van onze webpagina's kenden designs waar je als bezoeker niet blij van werd. Gelukkig hebben wij Yarich, die met zijn UX skills zelfs de meest hopeloze pagina's om weet te toveren in gebruiksvriendelijke pareltjes.

Marek de Groot

UX Designer


De oren en ogen van Marek staan altijd open. Door zijn scherpe blik is hij van alles op de hoogte en weet hij naadloos waar jij naar op zoek bent. Zo tilt hij de gebruiksvriendelijkheid van onze website naar onkenbare hoogte.

Martin van Driel

Senior Software Developer


Als jij je afvraagt hoe overstappen zo ontzettend makkelijk kan zijn, dan is het antwoord Martin. Hij zorgt ervoor dat onze systemen zo soepel werken dat het voelt alsof besparen vanzelf gaat.

Sander de Wit

Content Marketeer


Sander is de meest zorgzame collega van ons bedrijf. Hij zorgt ervoor dat jij leuke en informatieve mails ontvangt, hij draagt de zorg voor onze websites en hij zorgt er tussendoor ook nog voor dat zijn collega's nooit uitgedroogd raken.

Lisa Park

Contentspecialist


Met een passie voor lezen én schrijven zorgt Lisa ervoor dat jij alle teksten op onze website met plezier wegleest. Wie weet is zij de eerste die een boek over energiebegrippen uitbrengt wat ook nog eens het lezen waard is.

Jeroen Brouha

Online Marketeer


Online Marketeer Jeroen is een expert op het gebied van zorgverzekeringen en internet. Met zijn strategieën weet hij onze websites in de kijker te spelen bij potentiële overstappers.

Daan Konijn

Online Marketeer


Daan zien wij als onze internetstrijder. Hij speurt het hele internet af naar nieuwe mogelijkheden om onze website nog bekender te maken bij de klant.

Jerry Poel

Product Owner Auto


Met een volle waterkan als benzine racet Jerry de beste autoverzekeringen binnen. Daarnaast staat het part-time autoverzekeringen-model altijd klaar met nieuwe ideeën.

Daan van den Berg

Online Marketeer


Voor Daan was overstappen nog nooit zo makkelijk. Hij switchte van fulltime student naar fulltime collega. Nu slaat hij nieuwe partners aan de haak en neemt hij de zorg over Triple Play op zich.

Semmy Meijer

SEO marketeer


Semmy is een van de aanwinsten van het SEO team. Hij kan heel goed voetballen en carnavallen en weet precies hoe je Google uit moet spelen. Hij zorgt ervoor dat jij ons altijd vindt, ook als je niet naar ons op zoek bent.

Daan van den Berg

Online Marketeer


Voor Daan was overstappen nog nooit zo makkelijk. Hij switchte van fulltime student naar fulltime collega. Nu slaat hij nieuwe partners aan de haak en neemt hij de zorg over Triple Play op zich.

Jonersey Josefina

Stagiair Online Marketing


Jonersey maakte zich al tijdens zijn eerste week onsterfelijk met grandioze karaoke. Sindsdien richt hij al zijn energie - en daar heeft hij veel van - op het verbeteren van onze service voor uitvaartverzekeringen.

Levi Jansen

SEO marketeer


Levi paste meteen in het team, hij besloot namelijk om zijn eerste werkdag niet maandag maar vrijdagmiddag te beginnen, tijdens de Borrel de Luxe. Nadat hij zijn sociale skills heeft laten zien is hij nu ook aan de slag gegaan om de SEO van Overstappen te verbeteren.

Jesse Breeuwsma

Online Marketeer


Jesse is in 2015 bij ons begonnen als stagiair, maar bleef gezellig plakken na zijn studie. Nu zorgt hij er als online marketeer voor dat onze pagina's over autoverzekeringen goed te vinden zijn, zodat meer mensen kennismaken met onze vergelijker.

Natasja Rohof

SEO stagiaire


Natasja is onze nieuwste aanwinst aan het SEO-team. Ze zorgt ervoor dat mensen onze energievergelijker weten te vinden op Google, zodat nóg meer mensen kunnen besparen op hun vaste lasten!