Ons team

Danielle Riupassa

Customer Happiness Manager


Met haar behulpzaamheid en expertise weet Danielle de klanttevredenheid van Overstappen.nl naar een hoger niveau te tillen. Er gaat geen week voorbij of Danielle ontvangt bosjes bloemen van blije klanten.

Raounak Khaddari

Customer Happiness Specialist


Onze ambitieuze Raounak werkt zowel als Costumer Happiness Specialist als Content Marketeer. Door deze functies te combineren is zij dé spin in het web voor klant en team!

Zandalee van Heck

Customer Happiness Specialist


Naast haar studie rechten zet Zandalee zich bij Overstappen.nl in om oplossingen te vinden voor allerlei ingewikkelde vraagstukken. Ook helpt ze het Customer Service team bij het vergroten van de klanttevredenheid.

Yang Luyckx

Customer Happiness Specialist


Yang is niet alleen een waardevolle medewerkster van onze Customer Service, zij is ook studente Filosofie. Samen met haar collega's filosofeert zij over manieren waarop klanten het beste kunnen besparen op hun vaste lasten.

Max Joosten

Customer Happiness Specialist


Naast diskjockey en hockeytrainer is Max ook nog eens verantwoordelijk voor het geluk van onze overstappers. Deze verantwoordelijkheid neemt hij uiterst serieus en hij zorgt er dan ook voor dat al uw vragen beantwoord worden.

Savannah Janssen

Customer Happiness Specialist


Savannah heeft het team al meerdere malen weten te verblijden met haar muzikale talenten. Ook op de Customer Service legt zij de hoorn pas op de haak als iedereen tevreden is.

Daniel Raadschelders

Customer Happiness Specialist


Samen met Lionel is Daniel een van de weinige mannen van het Customer Service team. Hij weet zich tussen alle vrouwen goed staande te houden en zorgt ervoor dat geen vraag onbeantwoord blijft.

Aryana Temar

Customer Happiness Specialist


Onze Aryana zorgt voor haar studie én voor een smile bij onze overstappers. Dankzij haar enthousiasme wordt elke overstap nóg leuker!

Alexandra Janssen

Customer Happiness Specialist


Dat Alexandra multi-inzetbaar is heeft ze wel bewezen. Tegenwoordig voorziet zij als enthousiaste medewerker van de customer service onze overstappers van hulp.

Lionel Meyers

Customer Happiness Specialist


Onze immer vrolijke Lionel verblijdt zijn collega's en klanten altijd met zijn enthousiasme en behulpzaamheid.

Ariana Marchena

Customer Happiness Specialist


Onze hulpvaardige heeft laten zien dat zij naast Customer Happiness Specialist ook het aangeboren talent heeft van een ware energietarieven specialist.

Leonie Spee

Customer Happiness Specialist


Met haar enthousiasme en vrolijke stem zorgt Leonie niet alleen voor een vlekkeloze overstap maar ook voor een lach op het gezicht bij al onze overstappers.

Jeroen Kwaad

Customer Happiness Specialist


Ondanks zijn drukke studie Commerciële Economie maakt Jeroen zich een paar dagen in de week kwaad om op de klantenservice aanwezig te zijn, waar hij onze overstappers dolgelukkig maakt.

Rémon van Hunnik

Marketing Manager


Leidinggevende Rémon van het Marketing Team van Overstappen.nl staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Zijn enthousiasme werkt als magie en leidt vaak tot groot succes.

Robin Mustert

Senior Online Marketeer


Robin, onze doorgewinterde Senior Online Marketeer is niet snel onder de indruk van de grillen van Google. Hij weet onze websites dan ook tot grote hoogten in de zoekresultaten te brengen.

Jeroen Brouha

Online Marketeer


Online Marketeer Jeroen is een expert op het gebied van zorgverzekeringen en internet. Met zijn strategieën weet hij onze websites in de kijker te spelen bij potentiële overstappers.

Daan Konijn

Online Marketeer


Daan zien wij als onze internetstrijder. Hij speurt het hele internet af naar nieuwe mogelijkheden om onze website nog bekender te maken bij de klant.

Willemijn Kuitenbrouwer

PR Manager


Willemijn onderzoekt wie onze klanten zijn en waar we die het beste kunnen vinden. Zo zet ze ons ook offline op de kaart, met als doel om aan tafel te komen bij Antoinette.

Simon Schreuder

Content & Online Marketeer


Naast zijn drukke studie en stage vindt Simon altijd nog een paar uur om samen met het SEO team aan onze online positie te bouwen.

Jesse Breeuwsma

Junior Online Marketeer


Online Marketeer Jesse heeft tijdens zijn stage bewezen onmisbaar te zijn voor het Marketing Team. Naast zijn studie is hij daarom nog een paar keer per week aanwezig om zijn linkbuilding skills voor ons in te zetten.

Jerry Poel

Stagiair Online Marketing


Naast zijn afstudeerproject voor Commerciële Economie versterkt Jerry ons SEO team. Daar wordt hij met recht Jerry de linkjesjager genoemd.

Stephanie Bolder

Stagiaire Product Management


Als stagiaire product management is Stephanie onze allrounder in spe die op alle afdelingen langskomt. Handig voor de stage én de gezelligheid.

Nick Castricum

Productmanager Energie


Als een van de eerste aanwinsten van het bedrijf mag Nick zich met recht energie expert noemen. Dankzij Nick is zijn voormalige woonplaats ieder jaar opnieuw voorzien van de beste en goedkoopste energie.

Cris Jutte

Junior Product Manager Auto


Dat vrouwen niets van auto's zouden weten gaat in dit geval niet op. Autoverzekering expert Cris weet met haar toewijding en kennis onze autovergelijker tot een waar succes te maken.

Jeroen Bosscha

IT Manager


Alle overstappers worden door IT Manager Jeroen netjes afgeleverd bij de nieuwe leveranciers. Jeroen is klantgericht en ontwikkelt met zijn team daarom altijd vanuit de wensen van de klant!

Florian van der Velde

Senior Backend Developer


Vanaf de vroege ochtenduurtjes zorgt Florian voor de werking van technische processen waar de meerderheid van het team het bestaan niet van af weet.

Ashwin van Dijk

Medior Frontend Developer


Onze Frontend Developer Ashwin is van alle markten thuis; hij zorgt er niet alleen voor dat al onze vergelijkers naar behoren werken, ook met kapotte Iphones weet hij raad.

Jurn Overmars

Backend Developer


Er gaat geen dag voorbij dat onze vrolijke Volendammer Jurn geen ingewikkelde IT problemen oplost en daarmee onze vergelijkers optimaal laat werken.

Yarich Tjokrodikromo

UI/UX-Designer


Enkele van onze webpagina's kenden designs waar je als bezoeker niet blij van werd. Gelukkig hebben wij Yarich, die met zijn UX skills zelfs de meest hopeloze pagina's om weet te toveren in gebruiksvriendelijke pareltjes.

Camille Sébastien

IT Frontend Development


IT medewerker Camille is van verschillende markten thuis en weet het team goed te ondersteunen. In ruil voor zijn hulp leert het IT team hem de kneepjes van het vak.

Renu Gangapersad

Finance Manager


Renu brengt met haar financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten.

Joris Evendik

CEO


Onze strenge maar rechtvaardige directeur Joris gaat altijd voor het allerbeste resultaat. Ter beloning van onze inzet beloont hij het team regelmatig met fabelachtige uitjes.