Ons team

Danielle Riupassa

Customer Happiness Manager


Met haar behulpzaamheid en expertise weet Danielle de klanttevredenheid van Overstappen.nl naar een hoger niveau te tillen. Er gaat geen week voorbij of Danielle ontvangt bosjes bloemen van blije klanten.

Yang Luyckx

Customer Happiness Specialist


Yang is niet alleen een waardevolle medewerkster van onze Customer Service, zij is ook studente Filosofie. Samen met haar collega's filosofeert zij over manieren waarop klanten het beste kunnen besparen op hun vaste lasten.

Savannah Janssen

Customer Happiness Specialist


Savannah heeft het team al meerdere malen weten te verblijden met haar muzikale talenten. Ook op de Customer Service legt zij de hoorn pas op de haak als iedereen tevreden is.

Daniel Raadschelders

Customer Happiness Specialist


Samen met Lionel is Daniel een van de weinige mannen van het Customer Service team. Hij weet zich tussen alle vrouwen goed staande te houden en zorgt ervoor dat geen vraag onbeantwoord blijft.

Lionel Meyers

Customer Happiness Specialist


Onze immer vrolijke Lionel verblijdt zijn collega's en klanten altijd met zijn enthousiasme en behulpzaamheid.

Aryana Temar

Customer Happiness Specialist


Onze Aryana zorgt voor haar studie én voor een smile bij onze overstappers. Dankzij haar enthousiasme wordt elke overstap nóg leuker!

Alexandra Janssen

Customer Happiness Specialist


Dat Alexandra multi-inzetbaar is heeft ze wel bewezen. Tegenwoordig voorziet zij als enthousiaste medewerker van de customer service onze overstappers van hulp.

Max Joosten

Customer Happiness Specialist


Naast diskjockey en hockeytrainer is Max ook nog eens verantwoordelijk voor het geluk van onze overstappers. Deze verantwoordelijkheid neemt hij uiterst serieus en hij zorgt er dan ook voor dat al uw vragen beantwoord worden.

Santoesha Tjietaman

Customer Happiness Specialist


Santoehsa staat elke dag klaar om onze klanten tevreden(er) te maken. Met haar vriendelijkheid en geduld maakt ze zich ook bij haar collega's geliefd.

Jeroen Kwaad

Customer Happiness Specialist


Ondanks zijn drukke studie Commerciële Economie maakt Jeroen zich een paar dagen in de week kwaad om op de klantenservice aanwezig te zijn, waar hij onze overstappers dolgelukkig maakt.

Rémon van Hunnik

Marketing Manager


Leidinggevende Rémon van het Marketing Team van Overstappen.nl staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Zijn enthousiasme werkt als magie en leidt vaak tot groot succes.

Renu Gangapersad

Finance Manager


Renu brengt met haar financiële kennis orde op zaken en houdt onze uitgaven nauw in de gaten.

Cris Jutte

Product Manager Auto


Dat vrouwen niets van auto's zouden weten gaat in dit geval niet op. Autoverzekering expert Cris weet met haar toewijding en kennis onze autovergelijker tot een waar succes te maken.

Willemijn Kuitenbrouwer

PR Manager


Willemijn onderzoekt wie onze klanten zijn en waar we die het beste kunnen vinden. Zo zet ze ons ook offline op de kaart, met als doel om aan tafel te komen bij Antoinette.

Joris Evendik

CEO


Over Joris schrijven zorgt voor een dilemma: positief lijkt al snel op slijmen en een neutrale intro doet hem tekort. Joris is namelijk de persoon die bovenaan zou staan áls we een hiërarchische bedrijfsstructuur zouden hebben.

Simon Schreuder

Product Manager Energie


Direct na zijn stage nam Simon de zware taak op zich om ons belangrijkste product te vertegenwoordigen. Hij zorgt dat wij altijd de beste energiedeals in huis hebben en dat de energieleveranciers zich een beetje gedragen.

Andrea Niels

Product Owner Energie backend


Naast dat Andrea alle energiedetails in de gaten houdt, runt ze ook een huishouden met vier kinderen. Dat coördineert ze zó goed dat ze nooit afwezig is op de borrels en reisjes.

Jeroen Bosscha

IT Manager


Alle overstappers worden door IT Manager Jeroen netjes afgeleverd bij de nieuwe leveranciers. Jeroen is klantgericht en ontwikkelt met zijn team daarom altijd vanuit de wensen van de klant!

Yarich Tjokrodikromo

UI/UX-Designer


Enkele van onze webpagina's kenden designs waar je als bezoeker niet blij van werd. Gelukkig hebben wij Yarich, die met zijn UX skills zelfs de meest hopeloze pagina's om weet te toveren in gebruiksvriendelijke pareltjes.

Ashwin van Dijk

Medior Frontend Developer


Onze Frontend Developer Ashwin is van alle markten thuis; hij zorgt er niet alleen voor dat al onze vergelijkers naar behoren werken, ook met kapotte Iphones weet hij raad.

Florian van der Velde

Senior Backend Developer


Vanaf de vroege ochtenduurtjes zorgt Florian voor de werking van technische processen waar de meerderheid van het team het bestaan niet van af weet.

Jurn Overmars

Backend Developer


Er gaat geen dag voorbij dat onze vrolijke Volendammer Jurn geen ingewikkelde IT problemen oplost en daarmee onze vergelijkers optimaal laat werken.

Sander de Wit

Content Marketeer


Sander schrijft de teksten waar jij op zit te wachten: bondig, leuk én informatief. Tussendoor zorgt hij ervoor dat zijn collega’s niet uitdrogen en op vrijdagavond danst hij even soepel als hij schrijft.

Raounak Khaddari

Content Marketeer


Raounak kan niet stoppen met glimlachen. En dat zie je terug in haar teksten. Op social media, ons blog en onze websites spat de vrolijkheid ervan af!

Robin Mustert

Senior Online Marketeer


Robin, onze doorgewinterde Senior Online Marketeer is niet snel onder de indruk van de grillen van Google. Hij weet onze websites dan ook tot grote hoogten in de zoekresultaten te brengen.

Jeroen Brouha

Online Marketeer


Online Marketeer Jeroen is een expert op het gebied van zorgverzekeringen en internet. Met zijn strategieën weet hij onze websites in de kijker te spelen bij potentiële overstappers.

Daan Konijn

Online Marketeer


Daan zien wij als onze internetstrijder. Hij speurt het hele internet af naar nieuwe mogelijkheden om onze website nog bekender te maken bij de klant.

Jerry Poel

Online Marketeer


Na een succesvolle stage is Jerry nu een vaste kracht in ons SEO team. Daar wordt hij met recht Jerry de linkjesjager genoemd.

Quan Nguyen

Stagiair Online Marketing


Quan is de enige die niet mee mag kickboksen op woensdag. Iedereen is namelijk bang voor zijn Kung Fu Panda skills. Op de momenten dat hij niet de wereld redt van duistere ninja's, zorgt hij voor de beste zichtbaarheid van onze websites.

Daan van den Berg

Stagiair Online Marketing


Omdat ook lichaamsbeweging altijd beter aan de man gebracht kan worden, studeert Daan sportmarketing. Als stagiair bij Overstappen.nl zorgt hij dat onze websites in alle hoekjes van het internet te vinden zijn.

Kevin Vink

Stagiair Online Marketing


Kevin is één van onze nieuwste aanwinsten. Naast zijn studie Commerciële Economie zorgt hij ervoor dat iedereen onze vergelijker voor autoverzekeringen zo goed mogelijk kan vinden.

Ashley Klouwer

Stagiaire Finance


Financetopper Ashley brengt samen met Jurn de echte palingsound mee naar Overstappen.nl. Ze is stagiaire, maar kon na twee weken eigenlijk al de hele toko alleen runnen. Renu mag wel oppassen..