Promovendum zorgverzekering

Contactgegevens
078 648 1300
https://www.promovendum.nl/
Vergelijk zorgverzekeringen

Promovendum zorgverzekeringen richt zich op hbo’ers, academici en hoger personeel. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat academici en hbo’ers een beter claimgedrag hebben. Zij claimen omdat het nodig is en niet omdat het kan. Door dit gunstige claimgedrag kom je in aanmerking voor een extra Promovendumkorting. Promovendum heeft goede afspraken gemaakt met de risicodrager Avéro Achmea

Promovendum basisverzekering

De basisverzekering van Promovendum is een naturapolis. Promovendum heeft met praktisch alle zorgaanbieders afspraken gemaakt. Het komt nauwelijks voor dat je zelf zorgrekeningen moet voorschieten. In de meeste gevallen declareren zorgaanbieders direct bij Promovendum. Maakt de verzekerde gebruik van niet-gecontracteerde aanbieders dan kan er een lagere vergoeding gelden.

Vergelijken zorgverzekeraar Promovendum

Ook de aanvullende verzekeringen van Promovendum zorgverzekering behoren tot de meest complete van Nederland en zijn minstens zo voordelig.

  • Promovendum Primair aanvullende verzekering
  • Royaal aanvullende verzekering
  • Optimaal aanvullende verzekering
  • Excellent aanvullende verzekering

Promovendum zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Promovendum zorgverzekering is niet opgenomen in de zorgvergelijker. Je kunt wel andere zorgverzekeraars vergelijken. Door zorgverzekeringen te vergelijken, kun je al gauw enkele honderden euro’s per jaar besparen. Kies de voordeligste zorgverzekering voor je situatie en Overstappen.nl regelt een zorgeloze overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar.