Allesin1

Vergelijk alles in 1 pakketten
Winnaar Publieksprijs 2023
Winnaar Beste Website van het Jaar
No products in this category

Alles in 1 pakketten vergelijken

Een alles in 1 pakket is vaak voordeliger dan losse diensten bij verschillende providers. Met een alles in 1 pakket krijg je zowel internet, digitale TV als vast bellen voor een vaste maandprijs. Een ander voordeel: je krijgt één factuur voor alle diensten en je hebt één aanspreekpunt bij technische problemen.

Bij Overstappen.nl kun je alles in 1 pakketten vergelijken waardoor je eenvoudig ziet welke aanbiedingen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Ook niet onbelangrijk; wij tonen je alleen de pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn.
Het is verstandig de alles in 1 pakketten jaarlijks te blijven vergelijken. Door dit te blijven doen, kun je op jaarbasis tot wel 200,- euro besparen.

 • Makkelijk & snel alle alles in 1 pakketten vergelijken
 • Een gemiddelde beoordeling van een 8.8
 • Onafhankelijk alle 16 aanbieders vergelijken
 • Bespaar tot wel 200,- euro

Wat is een alles in 1 pakket?

Je hebt vast wel eens van een alles in 1 pakket gehoord, maar vaak gebruiken aanbieders diverse benamingen waardoor er gedacht wordt dat er verschillende soorten pakketten zijn. Echter bieden vrijwel alle internetaanbieders hetzelfde voordeelpakket met internet, bellen en digitale TV. Ook wel 3-in-1, triple play of alles in 1 pakket genoemd. Tegenwoordig bieden sommige aanbieders zelfs 4-in-1-pakketten aan, met mobiele telefonie erbij.

Als je via onze vergelijker een alles in 1 pakket gaat vergelijken, kijken we goed naar je situatie. Wij helpen je graag bij het afsluiten van een alles in 1 pakket dat bij jou past! Lukt het niet helemaal of heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en/of je te helpen met een overstap.

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 8.8

2457 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  11 uur geleden
  Amazing service!!!

  Amazing service!!!

  T. Ahuja
  Star on Star on Star on Star on Star on
  22 uur geleden
  Razendsnel kunnen afhandelen

  Razendsnel kunnen afhandelen. Hele snelle en prompte reactie van Essent. Duidelijke communicatie.

  R. Buiks
  Star on Star on Star on Star on Star off
  2 dagen geleden
  Prima maar let op energiebelasting!

  Seamless ervaring, fijne vergelijkingsite en het correct verwerken van de opdracht. Echter, in de overeenkomst en tarieven wordt de energiebelasting niet vermeld en dit zorgt voor verwarring op het uiteindelijke contract (tarieven wijken dus af van wat Overstappen aangeeft). Zou fijn zijn als dit duidelijker word aangegeven.

  Warm
  Four and a half stars

  Trustscore: 8.8

  2457 reviews

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.