Inshared dierenverzekering

Inshared-300-127

Contactgegevens
schadeteam@inshared.nl
www.inshared.nl

Over Inshared

Inshared is een online schadeverzekeraar die onderdeel is van Achmea. Inshared biedt verschillende schadeverzekeringen aan, waaronder een dierenverzekering.

Online verzekeraar

Inshared is een online verzekeraar. Dit betekent dat je Inshared niet per telefoon kunt bereiken. Je kunt op de website eenvoudig zelf al je verzekeringszaken regelen. Ook het melden van schade of declareren van kosten doe je dus online. Inshared heeft wel een telefoonnummer beschikbaar voor noodgevallen.

Inshared dierenverzekering

De dierenverzekering van Inshared heeft 3 verschillende pakketten, dit zijn:

  • Huisdier & Ongeval
  • Huisdier & Zorg 50%
  • Huisdier & Zorg 100%

Verschillen tussen deze pakketten zitten in de dekking en in de vergoeding.

Huisdier & Ongeval

Dit pakket is zoals de naam al suggereert, een ongevallenverzekering. Het verzekert je huisdier alleen voor medische kosten voor zorg door dierenarts als gevolg van een ongeluk. Je hebt een eigen risico van 15%.

Huisdier & Zorg 50%

Met dit pakket is je huisdier naast ongevallen ook voor ziekte verzekerd. Het eigen risico bedraagt 50%. Je betaalt dus de helft van alle kosten zelf. Het maximaal verzekerde bedrag is €3500 euro.

Huisdier & Zorg 100%

Dit pakket biedt dezelfde dekking als de 50% variant, met als het enige verschil de eigen bijdrage. Deze is nu niet 50% of 100%, maar 15%.

Wachttijd en leeftijdsgrens

Voor de dierenverzekeringen van Inshared geldt een wachttijd van 30 dagen. Alle kosten als het gevolg van ziekten en/of klachten in deze eerste dagen zijn niet vergoed. Ook krijg je geen kosten vergoed voor behandelingen van kwalen die je huisdier voor het afsluiten al had. De wachttijd geldt niet voor het Huisdier & Ongeval pakket.

Je kunt de Huisdier & Zorg pakketten afsluiten voor honden en katten tot 5 jaar oud. Het ongevallenpakket kan je voor honden en katten tot en met 8 jaar afsluiten.