Energieleveranciers

« Naar energieleveranciers

LEON Zeewolde

LEON Zeewolde is een duurzaam energiebedrijf dat een onderdeel vormt van Chiriqui holding bv. De holding Chiriqui bv. houdt zich bezig met vastgoedbeheer, management- en projectadvisering. Het leveren van energie en energiedienstverlening zijn later aan de activiteiten van het bedrijf toegevoegd. LEON Zeewolde is ontstaan uit lokaal initiatief en is bedoeld als een energieleverancier voor inwoners van Zeewolde.

Energie vergelijken

Missie en visie

De visie van LEON Zeewolde is dat er een versnelling moet komen in het gebruik van hernieuwbare energie. Het gebruik van fossiele brandstoffen zorgt voor uitputting van de aarde en aantasting van het leefmilieu. LEON Zeewolde denkt dat de behoefte aan elektrische energie stijgt en zal blijven stijgen. De Missie van LEON Zeewolde is om op lokaal niveau volledig in de behoefte van (elektrische)energie te kunnen voorzien.

Langdurige en goede relatie

LEON Zeewolde is zo opgezet dat het een langdurige en goede relatie met haar deelnemers garandeert. Hierbij staan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voorop. Met de naam LEON drukt de energieleverancier uit hoe zij samen met hun klanten aan de vergroening van energievoorziening willen werken: Lokaal Energie Opwekkingsnetwerk.

Energie vergelijken

Besparen op je energiekosten voor gas en licht bij LEON Zeewolde? Ga naar Overstappen.nl en vergelijk LEON Zeewolde tarieven met andere energieleveranciers. Profiteer van onze scherpe aanbiedingen met voordelige actietarieven en/of welkomstpremies. Je bespaart zo al snel meer dan honderd euro op je energierekening.

Energie vergelijken

 

Energie vergelijken

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

Zojuist overgestapt

  • 19 januari, 15:59 Dhr. A. uit Helmond is overgestapt naar Eneco
  • 19 januari, 15:54 Dhr. V. uit Laren nh is overgestapt naar Pure Energie
  • 19 januari, 15:45 Mevr. van der P. uit Oud-beijerland is overgestapt naar Eneco

Reviews Overstappen.nl

"Top."

Peter van Holst, 15. jan