Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

LEON Zeewolde

LEON Zeewolde is een duurzaam energiebedrijf dat een onderdeel vormt van Chiriqui holding bv. De holding Chiriqui bv. houdt zich bezig met vastgoedbeheer, management- en projectadvisering. Het leveren van energie en energiedienstverlening zijn later aan de activiteiten van het bedrijf toegevoegd. LEON Zeewolde is ontstaan uit lokaal initiatief en is bedoeld als een energieleverancier voor inwoners van Zeewolde.

Energievergelijker

Missie en visie

De visie van LEON Zeewolde is dat er een versnelling moet komen in het gebruik van hernieuwbare energie. Het gebruik van fossiele brandstoffen zorgt voor uitputting van de aarde en aantasting van het leefmilieu. LEON Zeewolde denkt dat de behoefte aan elektrische energie stijgt en zal blijven stijgen. De Missie van LEON Zeewolde is om op lokaal niveau volledig in de behoefte van (elektrische)energie te kunnen voorzien.

Langdurige en goede relatie

LEON Zeewolde is zo opgezet dat het een langdurige en goede relatie met haar deelnemers garandeert. Hierbij staan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voorop. Met de naam LEON drukt de energieleverancier uit hoe zij samen met hun klanten aan de vergroening van energievoorziening willen werken: Lokaal Energie Opwekkingsnetwerk.

LEON Zeewolde energie tarieven 2017

Elke energieleverancier mag de tarieven twee keer per jaar aanpassen. Als je nergens aan vast wilt zitten moet je kiezen voor een variabel contract met variabele tarieven. Kies je voor een vast contract met een vast tarief, dan zijn de tarieven vaak scherp geprijsd maar staan deze tarief wel vast voor een bepaalde tijd. Als de LEON Zeewolde tarieven dalen kun je daar niet van profiteren omdat je vast zit aan een vast tarief.

Energie vergelijken

Besparen op je energiekosten voor gas en licht bij LEON Zeewolde? Ga naar Overstappen.nl en vergelijk LEON Zeewolde tarieven met andere energieleveranciers. Profiteer van onze scherpe aanbiedingen met voordelige actietarieven en/of welkomstpremies. Je bespaart zo al snel meer dan honderd euro op je energierekening.

Vergelijk hier je energie

 

« Terug naar energieleveranciers