LEON Zeewolde

LEON Zeewolde energieleverancier

Contactgegevens
085-4011912
info@LEONZeewolde.nl
https://www.leonzeewolde.nl/
Vergelijk energieleveranciers

LEON Zeewolde is een duurzaam energiebedrijf dat een onderdeel is van Chiriqui holding bv. De holding Chiriqui bv. houdt zich bezig met vastgoedbeheer, management- en projectadvisering. Het leveren van energie en energiedienstverlening zijn later aan de activiteiten van het bedrijf toegevoegd. Het energiebedrijf is ontstaan uit lokaal initiatief en is bedoeld als een energieleverancier voor inwoners van Zeewolde.

Over LEON Zeewolde

LEON Zeewolde is zo opgezet dat het een langdurige en goede relatie met haar deelnemers garandeert. Hierbij staan kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voorop. Met de naam LEON drukt de energieleverancier uit hoe zij samen met hun klanten aan de vergroening van energievoorziening willen werken: Lokaal Energie Opwekkingsnetwerk.

Welkomstkorting en (actie)tarieven LEON Zeewolde

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is LEON Zeewolde?

De visie van de energieleverancier is dat er een versnelling moet komen in het gebruik van hernieuwbare energie. Het gebruik van fossiele brandstoffen zorgt voor uitputting van de aarde en aantasting van het leefmilieu. De energieleverancier denkt dat de behoefte aan elektrische energie stijgt en zal blijven stijgen. De Missie van het energiebedrijf is om op lokaal niveau volledig in de behoefte van (elektrische)energie te kunnen voorzien.

Contactgegevens LEON Zeewolde

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: info@LEONZeewolde.nl
  • Klantenservice: 036-5220650 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Het is mogelijk om je huidige energiecontract mee te nemen naar je volgende huis. Het is wel belangrijk dat je het nieuwe adres uiterlijk 10 werkdagen voor de verhuizing aan je energieleverancier doorgeeft. Daarnaast zul je uiterlijk 5 werkdagen na de verhuizing de meterstanden van je oude en nieuwe woning moeten doorgeven aan LEON Zeewolde.

Opzeggen LEON Zeewolde

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan wordt het oude energiecontract automatisch opgezegd. Je hoeft het contract dus niet zelf op te zeggen. LEON Zeewolde hanteert een opzegtermijn van 30 kalenderdagen. Houd er rekening mee dat de energieleverancier een opzegboete in rekening kan brengen als je het contract voortijdig beëindigt.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.