Geld lenen ribbon

Floryn

Contactgegevens
073 851 15 45
contact@floryn.com
https://www.floryn.com/nl
Vergelijk leningen

Floryn is geen bank, maar het zijn ondernemers. Dat merk je aan hun manier van werken. Ze schakelen snel en denken met je mee. Ze kijken niet naar hoe je bedrijf er 5 jaar geleden voor stond, maar hoe je bedrijf nu draait. Floryn kijkt liever vooruit. Het acceptatie percentage en je maximale krediet liggen bij Floryn daarom een stuk hoger. Ze staan goed bekend in de markt en krijgen enthousiaste reacties van hun gebruikers.

Als je als ondernemer niet beschikt over eigen middelen, wil je als ondernemer natuurlijk gewoon door. Zakelijk krediet kan daarbij helpen. Zonder gedoe, met goede service, snelheid en flexibiliteit. Zo moet een ondernemingsfinanciering gaan.

Aanvragen doe je in 2 minuten online en zonder stapels documenten. Een voorwaarden is wel dat je minimaal 100.000 euro omzet draait per jaar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.