Gratis tablet

Wanneer je graag een gratis iPad wilt hebben dan krijg je die natuurlijk niet zomaar echt gratis. Wel kan je soms als welkomstcadeau een gratis tablet of ander cadeau ontvangen wanneer je een abonnement afsluit. Bedrijven willen graag nieuwe klanten hebben en door iets gratis weg te geven krijgen ze sneller en makkelijker nieuwe klanten. Het bedrijf krijgt dus meer klanten en jij krijgt een mooie gratis tablet of ander cadeau als je klant wordt.

Overstappen.nl biedt internetabonnementen en alles in 1 pakketten aan met kortingsacties of welkomstcadeaus zoals een gratis tablet. Veel energieleveranciers en internetaanbieders die hebben vaak tijdelijke acties om mensen te overtuigen om bij hen een contract af te sluiten.

Blijf bij deze abonnementen wel goed kijken naar de prijs over de gehele looptijd. Soms kan het een goede deal zijn, maar het kan ook zijn dat wanneer je de kosten over de gehele looptijd van het contract bekijkt blijkt dat de kosten die je extra betaald ten opzichte van een abonnement zonder gratis tablet niet teveel zijn. Het kan zijn dat je dan bijna beter zelf een tablet kan kopen in plaats van het (soms duurdere) abonnement met gratis tablet.

Vul je gegevens in, vergelijk & kies het beste internet pakket

Bekijk alle abonnementen

Gratis tablet bij energie contract

Veel energieleveranciers die hebben een actie met een gratis tablet of een ander mooi welkomstcadeau. Bij Overstappen.nl kan je alle energieleveranciers met elkaar vergelijken en bekijken of de actie met welkomstcadeau interessant voor je is. Naast een gratis tablet zijn er regelmatig andere welkomstcadeaus zoals een slimme thermostaat bijvoorbeeld.

Gratis tablet bij een internet abonnement

Ook internetaanbieders zijn vaak op zoek naar extra klanten. Daarom hebben ook zij vaak acties met bijvoorbeeld een gratis tablet of andere cadeaus die je gratis krijgt bij het afsluiten van een internet abonnement. Heb je interesse in een internetabonnement of alles-in-1-pakket met cadeau? Kijk dan snel bij de internetaanbiedingen voor de meest actuele acties met welkomstcadeau.

Vul je gegevens in, vergelijk & kies het beste internet pakket

Bekijk alle abonnementen

Vergelijk internet, alles in 1-pakketten of energie

Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig losse internetabonnementen of alles in 1-pakketten met internet, tv en/of bellen. Vul je postcode en huisnummer in en binnen enkele seconden zie je welke internet providers op je huisadres beschikbaar zijn. Vervolgens kun je de lijst met aanbiedingen rangschikken op downloadsnelheid, prijs per maand, internetaanbieder en natuurlijk bekijken welke welkomstcadeaus de verschillende internetaanbieders op dat moment beschikbaar hebben.

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Zojuist overgestapt

  • 12 december, 07:10 Dhr. de W. uit Tilburg is overgestapt.
  • 12 december, 06:24 Dhr. B. uit Zutphen is overgestapt.
  • 12 december, 01:15 Mevr. B. uit Amsterdam is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"prima gegaan hoor."

W in 't Veld, 3 dagen geleden