Mobiel internet

Met mobiel internet kun je overal draadloos internetten met behulp van een mobiel apparaat, zoals een mobiele telefoon, smartphone, tablet of laptop. Een aantal internetproviders biedt alles-in-een-pakketten aan waarin naast internet, vast bellen en digitale tv ook mobiel internet wordt aangeboden.

Mobiel internet

Om gebruik te kunnen maken van mobiel internet heb je de volgende 3 dingen nodig:

  • Een mobiel apparaat: mobiele telefoon, laptop, tablet die geschikt is voor internet.
  • Een mobiele netwerkkaart of een usb-modem (niet nodig bij een mobiele telefoon).
  • Een mobiel internetabonnement waarbij data-overdracht mogelijk is.

In veel gevallen biedt een ‘triple-play-aanbieder’ een mobiele netwerkkaart of usb-modem aan voor mobiel internet. Bij veel apparaten zoals een smartphone en tablet, waaronder de iPad, is de mogelijkheid voor mobiel internet al ingebouwd.

Alles in 1 pakketten inclusief mobiel internet

Op dit moment is er een aantal aanbieders die alles in 1 pakketten aanbieden inclusief mobiel internet. Deze aanbieders zijn onder andere Ziggo en Tele2:

  • Ziggo biedt de mogelijkheid het Alles-in-1-pakket uit te breiden met verschillende databundels. Het pakket is inclusief gratis usb-modem en is maandelijks opzegbaar.
  • Ook Tele2 biedt voordelige combinatiepakketten aan inclusief vast en mobiel internet.

Als je veel voordeel wilt behalen, is een alles-in-een-pakket zeker een aanrader. Je krijgt de beschikking over internet, bellen, tv en mobiel internet.

Mobiel internet vergelijken

Internetproviders vergelijken doe je eenvoudig bij Overstappen.nl. Vul snel je postcode in de vergelijker in. Controleer de beste aanbiedingen van internet, tv en bellen voor jouw situatie. Heb je een keuze kunnen maken en wil je overstappen? Geef dit aan ons door en wij regelen je overstap adequaat.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.