NLZIET | Alle deals | Internet TV va. € 7,95 | Overstappen.nl

NLZIET

NLZIET internet only

Contactgegevens
www.nlziet.nl
Vergelijk alles in 1 pakketten

NLZIET zorgt ervoor dat jij aan alleen een internetabonnement genoeg hebt om daarmee live en on-demand tv te kijken. Dankzij hun samenwerkingsverband met de grote Nederlandse tv-omroepen hoef jij geen lifestyle- of actualiteitenprogramma meer te missen. Heb jij je favoriete programma wel een keer gemist? Dan kan je via de app makkelijk het programma terugkijken. Benieuwd geworden naar dit only-internet abonnement? Lees hier meer erover.

Over NLZIET

NLZIET is uniek en een voorloper in het aanbieden van online televisie. Zo hebben zij een samenwerking met de grote Nederlandse tv-omroepen en bestaat hun tv-aanbod uit ruim 37 zenders. Deze internet- en TV-provider bestaat sinds 2004 en maakt het voor de kijker thuis mogelijk om al jouw favoriete programma’s, films, documentaires terug te kijken wanneer jij wil! Ook is het sinds 2018 mogelijk om NLZIET in de gehele EU te gebruiken.

De voordelen van NLZIET

Zo’n internet-only TV-abonnement kent de volgende voordelen:

  • Een aanbod van zowel publieke als commerciële omroepen voor een vast bedrag per maand.
  • De meeste programma’s kijk je zonder reclames terug.
  • Sommige programma’s kan je vooruitkijken.
  • Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je televisie kijkt.
  • Je hebt geen kastjes en kabels meer nodig.

De zenders die NLZIET aanbiedt

NPO – NPO 1, NPO 2, NPO 3, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Nieuws en Politiek.
RTL – RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids.
KIJK – SBS6, Veronica/Disney XD, Net5, SBS9 en TV538.
Regionale kanalen – RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, AT5, Omroep Brabant, Insight TV en L1.
VRT – Eén, Canvas en Ketnet

Waarom NLZIET vergelijken en afsluiten

Een tv-abonnement kan best prijzig zijn. Daarom is het dé ideale vervanger voor een traditioneel tv-abonnement, het enige wat je verder nodig hebt is een internetverbinding en een smart TV. Voor de scherpste deals van NLZIET blijf je via onze internetvergelijker op de hoogte.