Ben Sim Only

Ben sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Ben. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Ben

Ben is een Nederlandse telecomprovider, dat een dochteronderneming is van T-Mobile Nederland. Deze provider is o.a. populair onder de ¨jongere doelgroep, maar biedt een interessant aanbod voor iedere consument.
Ben logo

Ben sim only abonnement

Het netwerk van Ben valt vanzelfsprekend onder T-Mobile, waardoor dekking en veiligheid gegarandeerd zijn. De bundels van Ben verschillen in databundel (2GB tot 15GB), belminuten (200 min tot onbeperkt) en looptijd (maandelijks opzegbaar, 1 jaar en 2 jaar).

Voordelen van Ben sim only

Geen aansluitkosten

De abonnementen van Ben, zijn zonder verdere aansluitkosten. Zo weet je als klant, precies waar je aan toe bent. Aansluitkosten lopen bij providers op tot eenmalige kosten van €20,00. Tel uit je besparing!

Gratis dataplafond

Als klant van Ben kan je zelf, gratis een dataplafond instellen, waardoor je nooit meer buiten je bundel kan gaan. Bij veel providers tegenwoordig, betaal je hier een maandelijks bedrag voor. Daarnaast kan een dataplafond de oplossing zijn, om je kind zonder zorgen een sim only abonnement te geven.

Betrouwbaar T-Mobile netwerk

Ben maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk, waardoor snel internet en dekking gewaarborgd zijn. Deze vorm van uitbesteding is vrij gewoon onder de wat ¨kleinere providers¨.

Alleen bellen of kleine databundels mogelijk

Bij Ben is het mogelijk om te kiezen voor ¨Alleen bellen¨, of een beperkte databundel. Dit is een goede manier om niet teveel geld kwijt zijn aan je abonnementen, of het vastzitten aan onnodige data.

Aanbiedingen

Op dit moment heeft Ben geen speciale aanbiedingen. Wel gegarandeerd scherpe prijzen in combinatie met flexibele abonnementen. Als Ben wel aanbiedingen heeft, zullen deze verschijnen in onze vergelijker.

Goedkoopste sim only van Ben

De voordeligste bundel van Ben kost €6,50 per maand en bevat 200 minuten bellen of SMS. Wil je dit combineren met een databundel (2GB), dan kom je uit op €7,50 per maand. Kijk simpel via de vergelijker welke optie recent het voordeligst is gebleken. Overigens betaal je bij de abonnementen van Ben geen aansluitkosten.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.