Budget Mobiel Sim Only

Budget Mobiel sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Budget mobiel. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Budget Mobiel

Budget Mobiel is een Nederlandse telecomaanbieder van mobiele abonnementen. Naast Budget Mobiel is er ook Budget Alles in 1 (thuis internet) en Budget Energie. Budget Mobiel staat bekend om scherpe prijzen.
Budget mobiel logo

Budget mobiel sim only abonnement

Ga je voor sim only van Budget Mobiel, dan heb je keuze uit 2 soorten abonnementen. Een abonnement met 7GB data of een abonnement met onbeperkt internet. Bij beide krijg je standaard onbeperkt bellen en kan je afsluiten voor 2 jaar, 1 jaar of een maand. Budget Mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk, waardoor je altijd snel internet en goede dekking hebt.

Voordelen van Budget mobiel sim only

Goedkoopste onbeperkt abonnement

Budget Mobiel Onbeperkt is met €20,- per maand de goedkoopste onbeperkt sim only van alle aanbieders. Ook zijn er regelmatig acties waardoor het abonnement nog goedkoper wordt.

Betrouwbaar KPN netwerk

Budget Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, waardoor snel internet en dekking gewaarborgd zijn.

Combivoordeel

Ben je ook klant van Budget Energie? Dan krijg je maandelijks €2,50 korting op je abonnement van Budget Mobiel.

Budget Mobiel Aanbieding

Budget Mobiel heeft regelmatig aanbiedingen. Je krijgt dan meestal 6 maanden korting of een cadeau naar keuze, zoals draadloze oortjes op een abonnement van 2 jaar. Kijk voor alle actuele deals in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van Budget Mobiel

Op dit moment is het abonnement met 7GB data voor €15,- per maand de goedkoopste sim only van Budget Mobiel. De prijs is voor iedere looptijd hetzelfde, net als de aansluitkosten van €15.

Nummerbehoud

Je kan bij Budget Mobiel kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

Wat kost een sim only abonnement van Budget mobiel?

De sim only Budget mobiel abonnementen beginnen bij een maandelijkse prijs van €15.00 en kunnen oplopen tot €20.00.

Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.