hollandsnieuwe sim only abonnement | Aanbiedingen 2024

hollandsnieuwe Sim Only

hollandsnieuwe sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Simpel. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is een Nederlandse mobiele telecomprovider, die zich richt op voordelige mobiele telefonie- en data- abonnementen. Dit is de reden dat de “prijsbewuste consument” vaak zijn weg vindt in de producten van hollandsnieuwe.
hollandsnieuwe logo

hollandsnieuwe sim only abonnement

De sim only abonnementen van hollandsnieuwe verschillen in looptijd (maandelijks opzegbaar, 1 jaar en 2 jaar), data (1GB tot onbeperkt) en belminuten (1000 minuten tot onbeperkt). hollandsnieuwe maakt overigens gebruik van het betrouwbare T- Mobile netwerk, waardoor snelheid en dekking verzekerd zijn.

Voordelen van een abonnement bij hollandsnieuwe

Super snel 4G+ van 350 Mbps

Als klant van hollandsnieuwe maak je standaard gebruik van het supersnelle 4G+ netwerk met een internetsnelheid van 350 Mpbs.

Klantvoordeel als je ook internet van ziggo hebt

Als klant van Ziggo thuis internet ontvang je de volgende extra voordelen als je een mobiel combineert:

 • Verdubbeling van je tegoed.
 • Gratis extra Ziggo tv-pakket.

Gratis dataplafond

Als klant van hollandsnieuwe kan je zelf gratis een dataplafond instellen, waardoor je nooit meer buiten je bundel kan gaan. Dit is een goede oplossing voor bijvoorbeeld kinderen.

Hollandsnieuwe aanbieding sim only

hollandsnieuwe heeft regelmatig de zogeheten buitenkansjes. Je krijgt hiermee maandelijkse korting op de grootste internetbundels en betaal je ook geen aansluitingskosten van t.w.v. €20,-. Wil je meer weten over de recente acties, bekijk dan de huidige aanbiedingen in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van hollandsnieuwe

Het goedkoopste sim only-abonnement van hollandsnieuwe bestaat uit 1000MB/MIN/SMS. Dit abonnement kost €7,50 per maand en kan je maandelijks omhoog of omlaag bijstellen. Wel zo makkelijk!

Nummerbehoud

Je kan bij hollandsnieuwe kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

  Veelgestelde vragen

  Wat kost een sim only abonnement van hollandsnieuwe?

  De sim only Budget mobiel abonnementen beginnen bij een maandelijkse prijs van €7.50 en kunnen oplopen tot €14.00.

  Welk netwerk gebruikt hollandsnieuwe?

  hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Hierdoor kan je altijd snel en veilig internet verwachten.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.

  Hoe weet ik of hollandsnieuwe recente aanbiedingen heeft?

  Bekijk dan ons aanbod in de vergelijker. Hierin staan alle actuele aanbiedingen.