Simpel Sim Only | Alle abonnementen vergelijken | Overstappen.nl

Simpel Sim Only

Simpel sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Simpel. Je kunt de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Simpel

Simpel is een mobiele telecommunicatieprovider, gericht op Nederlandse markt van particuliere en zakelijke sim only abonnementen. Deze provider staat bekend om zijn scherpe prijzen en brede assortiment aan abonnementen. Een simpel telefoonabonnement past bij elke situatie, tegen een altijd scherpe prijs.
Simpel logo

Simpel sim only abonnement

Simpel gebruikt het netwerk van Odido (voorheen T-Mobile), waardoor je altijd snel en veilig internet kan verwachten. De abonnementen van simpel verschillen in datagebruik (3 GB t/m 15 GB), belminuten (100 min tot onbeperkt) en looptijd (1 of 2 jaar). Zo is er voor iedereen een passend aanbod.

Voordelen van Simpel sim only

Het afsluiten van een abonnement bij Simpel heeft een aantal voordelen:

Goedkope abonnementen

Simpel biedt abonnementen tegen een scherpe prijs aan. De abonnementen van simpel zijn daarom een goede oplossing om te besparen op je maandelijkse vaste lasten.

Betrouwbaar Odido netwerk

Simpel heeft geen eigen netwerk, maar gebruikt het netwerk van Odido. Door deze uitbesteding ben je verzekerd van een goede dekking en snel, stabiel internet.

Belplafond instellen mogelijk (€ 0,50)

Door de mogelijkheid om een belplafond in te stellen voor maar € 0,50, loop je geen risico meer om buiten je belbundel te gaan. Dit is uiteraard ook een goede oplossing voor je kind, die je zo onbezorgd kan laten bellen.

Simpel sim only aanbieding

Simpel heeft regelmatig aanbiedingen waarbij de bundelprijs wordt verlaagd, of extra data/ belminuten worden toegevoegd aan het abonnement. Alle aanbiedingen, indien van toepassing, zijn terug te vinden in de vergelijker.

Goedkoopste sim only van Simpel

Het afsluiten van een abonnement bij Simpel kan vanaf een bedrag van € 3,50 per maand. Hiervoor krijg je een 500MB internetbundel en 50 belminuten. Je betaalt daarnaast ook eenmalige aansluitingskosten van € 20, desondanks blijft Simpel de voordeligste provider op het T- mobile netwerk.

Nummerbehoud

Je kan bij Simpel kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.

Veelgestelde vragen

  Wat is sim only Simpel?

  Sim only Simpel zijn mobiele telefoon abonnementen, bestaande uit data en belminuten. Hierbij betaal je dus alleen voor de mobiele service en niet voor een telefoon. Het sim only abonnement kan gekoppeld worden via een nieuwe simkaart aan je huidige toestel.

  Wat kost een sim only abonnement van Simpel?

  De sim only abonnementen van Simpel beginnen bij een maandelijkse prijs van €3.50 en kunnen oplopen tot €11.00.

  Hoe vind ik een sim only abonnement passend bij mijn situatie?

  In onze vergelijker vul je zelf simpel je voorkeuren voor datagebruik en belminuten in. Hierdoor vind je ook altijd de beste prijs voor een bij jouw passende bundel.