Yarden

Op zoek naar een betrouwbare uitvaartverzekeraar die altijd in de buurt is? Dan kan Yarden een uitkomst bieden. Met bijna honderd jaar ervaring is Yarden een van de bekendste uitvaartorganisaties van Nederland.

Over Yarden uitvaartverzekeraar

Al bijna honderd jaar organiseert en verzorgt Yarden begrafenissen en crematies. Daarnaast geeft Yarden voorlichting en bieden ze uitvaartverzekeringen aan. Yarden ondersteunt en inspireert de nabestaande tijdens de uitvaart; Yarden gelooft dat een goed afscheid mensen verder helpt.

Yarden probeert een persoonlijke afscheid voor iedereen bereikbaar en haalbaar te maken. Dat doen zij met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland. Daarnaast heeft Yarden een vereniging van bijna één miljoen leden.

10% extra budget bij Yarden

Als je de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg B.V. laat verzorgen, krijg je 10% extra budget. Dit aanvullende budget kunnen je nabestaanden vrij besteden aan diensten van Yarden Uitvaartzorg B.V.

Yarden uitvaartverzekeraar

Yarden biedt één flexibele uitvaartverzekering aan. Met deze uitvaartverzekering kun je zelf de hoogte van je maandpremie bepalen. Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering ben je zeker van:

 • een lage maandpremie vanaf een 1,99 euro;
 • zelf bepalen hoe het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd;
 • je kinderen zijn tot hun 21ste jaar gratis meeverzekerd;
 • een flexibele verzekering die je dagelijks kunt aanpassen.

Daarnaast kun je kiezen:

 • of je begraven of gecremeerd wilt worden;
 • hoeveel rouwkaarten je wilt;
 • naar welke kist je voorkeur gaat;
 • van welke rouwvervoer je gebruik wilt maken.

Met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering kun je zelf bepalen hoe het verzekerde bedrag uitgekeerd wordt. Je kunt ervoor kiezen dat Yarden de kosten van de uitvaart vergoedt aan de hand van de facturen, tot het maximaal verzekerd bedrag. Optie twee is dat Yarden het verzekerde bedrag uitkeert in geld. Dit wordt ook wel kapitaalverzekering genoemd. De nabestaanden ontvangen dan het verzekerde bedrag en mogen zelf bepalen hoe het bedrag besteed wordt. Je kunt ook kiezen om optie 1 en optie 2 te combineren. Ten allen tijde kun je jouw polis en de manier waarop het bedrag wordt uitgekeerd wijzigen.

Als je ongeneeslijk ziek bent, biedt Yarden met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering de mogelijkheid om een deel (maximaal 50%) van het verzekerde bedrag eerder te laten uitkeren.

Yarden
€8,72
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Yarden »– advertentie –

Voordelen Yarden uitvaartverzekeraar

Nadelen Yarden uitvaartverzekeraar

Uitvaartverzekeringen in april 2018

Yarden
€8,72
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Yarden »– advertentie –
Monuta
€9,64
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Monuta »– advertentie –
€10,97
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 80 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Ardanta »– advertentie –
€11,18
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Nuvema »– advertentie –

Uitvaartverzekering kiezen via Overstappen.nl

Omdat wij niet bemiddelen en geen advies geven over uitvaartverzekeringen, kun je bij ons niet terecht voor advies met betrekking tot het afsluiten van een uitvaartverzekering. Op onze website geven we enkel een overzicht van 4 Nederlandse uitvaartverzekeraars. De premies in deze vergelijking zijn gebaseerd op basis van ijkgegevens. Met andere woorden, dit zijn de gegevens die gebaseerd zijn op een gemiddelde Nederlander.

De ijkgegevens die wij gebruikt hebben voor de vergelijking zijn de volgende:

 • Geslacht: Vrouw
 • Geboortedatum: 01-01-1985
 • Verzekerd bedrag: € 8000,- (Tenzij niet mogelijk, dan de meest vergelijkbare optie gekozen)

Omdat Overstappen.nl zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele zaken, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Wij raden je aan om vóór het afsluiten van een uitvaartverzekeringen advies in te winnen bij een specialist.

Onze klantenservice zal dan ook geen advies geven betreffende een uitvaartverzekering. Zij zullen je doorverwijzen naar een uitvaartverzekering specialist.