Vergoeding Psoriasis UVB lichttherapie Verzekering

De chronische huidziekte psoriasis zorgt voor rode schilferende plekjes op de huid. Het is niet besmettelijk en het verschilt per persoon hoeveel last je ervan kunt hebben. Een van de behandelingen om psoriasis te verminderen is UVB lichttherapie waarbij kunstmatig licht op de huid schijnt. De blootstelling aan het licht wordt geleidelijk opgebouwd zodat je huid kan hieraan kan wennen. Bij behandeling in het ziekenhuis, wordt dit vergoed vanuit het basispakket.

Alle zorgverzekeringen vergelijken

Als je echt de beste dekking wilt zonder te veel te betalen, kun je het beste alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Vul je gegevens in, gebruik de filters en zie precies hoeveel je betaalt.

Vergelijk zorgverzekeringen

Verder lezen

Vergoed vanuit de basisverzekering

Bekijk de vergoedingen per verzekeraar

Vergoed vanuit de basisverzekering

De lichttherapie kun je in het ziekenhuis krijgen, maar het is ook mogelijk om thuis een UVB lichttoestel te krijgen. De behandeling in het ziekenhuis wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wil je liever thuis een lichttoestel dan bieden meerdere zorgverzekeraars een aanvullende verzekering die deze kosten (deels) vergoeden.

Vergoedingen voor Psoriasis UVB lichttherapie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.