IZA zorgverzekering

Contactgegevens
0900 8036
https://www.iza.nl/
Vergelijk zorgverzekeringen

IZA Zorgverzekeraar is door de samenwerking met VGZ, Trias en Univé een van de grootste spelers op de zorgverzekeringsmarkt. IZA is dé zorgverzekeraar voor de publieke sector met meer dan 50 jaar ervaring.

Publieke sector

Als je werkt bij een gemeente, provincie, nutsbedrijf of in het onderwijs dan is deze zorgverzekeraar wellicht de juiste keuze. Vergelijk je huidige verzekering op Overstappen.nl en vind de verzekering die bij je past.

De zorgpolissen van IZA Zorgverzekeraar

  • IZA basisverzekering
  • IZA aanvullende verzekeringen

IZA zorgverzekeringen vergelijken met andere zorgverzekeraars

Door je zorgverzekering op Overstappen.nl te vergelijken, kun je tot honderden euro’s per jaar besparen. Vul je persoonlijke gegevens en voorkeuren in onze vergelijker in en je ziet direct de zorgverzekeringen op je scherm die het beste bij je passen. Je kunt daarna vrijblijvend en gratis offertes aanvragen, zodat je de voorwaarden nog eens rustig kunt doorlezen en deze kunt vergelijken met je huidige verzekeringspolis. Wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Overstappen.nl zorgt ervoor dat je oude polis wordt opgezegd. Ga naar de vergelijker om onder andere IZA zorgverzekeringen te vergelijken.

Dekking IZA zorgverzekering

IZA biedt een basispakket aan waarvan de inhoud door de overheid is vastgesteld. Wil je meer dekking voor medische kosten? Dan kun je kiezen tussen 3 verschillende aanvullende verzekeringen:

  • IZA Basic
  • IZA Classic
  • IZA Perfect

Deze pakketten vergoeden bijvoorbeeld tandzorg, oogzorg en alternatieve geneeswijzen. Naast het verplichte eigen risico kun je bij IZA ook kiezen voor een extra vrijwillig eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie. Het is voor ieder gezinslid van 18 jaar en ouder mogelijk een ander vrijwillig eigen risico kiezen.

Vergelijken en overstappen

Overstappen.nl vergelijkt alle Nederlandse zorgverzekeraars waaronder IZA Zorgverzekeraar. Je kunt snel en eenvoudig op je zorgverzekering besparen door direct naar onze zorgvergelijker te gaan en over te stappen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.