Offerteformulier de Vereende | Overstappen.nl

Offerteformulier de Vereende

.

 • De Vereende accepteert je bijna altijd
 • Je ontvangt een offerte op basis van nul schadevrije jaren
 • Let op! Na je aanvraag ben je nog niet direct verzekerd

.

 • De Vereende accepteert je bijna altijd
 • Je ontvangt een offerte op basis van nul schadevrije jaren
 • Let op! Na je aanvraag ben je nog niet direct verzekerd

.

.

Hoe werkt het aanvragen van een offerte voor de Vereende?

Lees hier hoe het aanvraagproces precies werkt en wanneer je verzekerd bent.

Vul het aanvraagformulier in

Via het bovenstaande formulier vraag je binnen 2 minuten vrijblijvend een offerte bij de Vereende aan.

Controleer je persoonlijke offerte

Na je aanvraag ontvang je van ons een e-mail met een offerte voor de Vereende.

Onderteken het aanvraagformulier

Ga je akkoord met de voorwaarden die in de offerte staan? Dan is het tijd om het aanvraagformulier te ondertekenen. Je ontvangt dit formulier via e-mail.

Rond je betaling af

Voltooi je betaling via IDEAL om je aanvraag af te ronden. De dekking van je autoverzekering gaat in wij de premie en een ondertekend aanvraagformulier hebben ontvangen.

Je bent verzekerd!

Na het afronden van je betaling ontvang je van ons een bevestiging per mail. Vanaf nu kun je verzekerd de weg op!


Informatie over de Vereende

Je komt al snel bij autoverzekeraar de Vereende (voorheen Rialto verzekeringen) terecht als je aanvraag voor een autoverzekering al een aantal keer is afgewezen. De Vereende is namelijk een bedrijf dat zich richt op het bieden van oplossingen voor risico’s en schades die niet door andere verzekeraars worden gedekt. Als je vanwege je verzekeringsverleden geweigerd wordt door andere autoverzekeraars, kan je in principe wel bij de Vereende terecht. Er zijn verschillende redenen waarom verzekeraars je aanvraag afwijzen:

 • je bent betrokken bij veel schades;
 • vanwege wanbetaling;
 • je hebt een strafrechtelijk verleden;
 • vanwege fraude;
 • of vanwege een rijontzegging.

Is één van de bovenstaande afwijsredenen voor jou van toepassing? Dan bieden wij je een verzekering van de Vereende aan. De Vereende accepteert je bijna altijd, maar vraagt hier wel een hogere maandelijkse premie voor dan een andere verzekeraar. Houd er wel rekening mee dat de Vereende geen verzekeringsplicht heeft. Dit betekent dat ze niet verplicht zijn om jouw aanvraag te accepteren.

Offerte van de Vereende

Verzekeringsplicht

In Nederland is het in de wet vastgelegd dat alle auto’s die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Ben je niet verzekerd en ga je toch de weg op? Dan riskeer je een boete van €400,-. De boete mag drie keer per jaar worden opgelegd. Daarnaast is het mogelijk dat de zaak voor de strafrechter komt en bij schade zijn alle kosten voor jezelf. Het is daarom belangrijk om je auto te verzekeren.

Prijsindicatie

De kosten van een verzekering bij de Vereende zijn hoger dan bij andere verzekeraars. De premie is vaak afhankelijk van de volgende factoren:

 • Het verzekerde object
 • De reden(en) waarom je eerder bent afgewezen
 • Je leeftijd
 • Het aantal kilometers dat je rijdt
 • De gekozen dekking(en)
 • Opgebouwde schadevrije jaren

Let op: de premie moet altijd de eerste 3 maanden vooruit betaald worden, dit is ook zo bij een maandbetaling. Daarnaast brengt de Vereende vaak een waarborgsom in rekening van €268,-. De waarborgsom wordt ingezet om onbetaalde premies te verrekenen als je niet op tijd je premie betaalt. Wanneer dit niet het geval is, ontvang je de waarborgsom terug.

De offerte wordt afgegeven op basis van 0 schadevrije jaren. Bij 0 schadevrije jaren start je op bonus/malustrede 4 en betaal je 100% van de premie. Stel je hebt 3 schadevrije jaren opgebouwd, start je op bonus/malustrede 7 en betaal je 70% van de premie.

Bron: Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering de Vereende

Bonus Malus de Vereende

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het aanvraagproces of de Vereende? We zetten de belangrijkste vragen voor je op een rij.

  Wat is een waarborgsom bij de Vereende en waarom moet ik die betalen?

  Als je een autoverzekering afsluit bij de Vereende dien je een waarborgsom te betalen. Deze waarborgsom wordt ingezet om onbetaalde premies te verrekenen als je niet op tijd je premie betaalt. Betaal je altijd op tijd en zet je De verzekering bij de Vereende stop? Dan krijg je de waarborgsom terug.

  Waarom moet ik bij de Vereende mijn premie drie maanden vooruit betalen?

  De Vereende verstuurt over het algemeen de nota voor bestaande verzekeringen vier tot zes weken voor de eerste van de maand waarin de verzekering verlengd wordt. Het kan dus voorkomen dat bij het aangaan van de verzekering de nota’s voor de volgende maand(en) al zijn verstuurd. Om te voorkomen dat je als onverzekerd te boek komt te staan (doordat je deze rekening(en) niet hebt ontvangen), laat de Vereende je de eerste drie maanden vooruit betalen. Daarna zal de verschuldigde maandpremie automatisch van je rekening worden afgeschreven.

  Wat gebeurt er als ik niet akkoord ga met de offerte?

  Als je niet akkoord gaat met de offerte die je hebt ontvangen dan hoef je geen actie te ondernemen. Je offerte wordt dan niet omgezet in een lopende polis. Je aanvraag is altijd geheel vrijblijvend.


Is je vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.

bellen
Bel
Binnen: 1 minuut
whatsapp
Whatsapp
Binnen: 15 minuten
mailen
Mail
Binnen: 2 uur
chatten
Chat
Begin chat
Binnen: 4 minuten